Concert Plus noi – o seară culturală boemă

Sincer, nici nu știu de unde să încep și cu ce să continui. Am fost la ceainăria "La Port", un local de-a dreptul inedit, intim, ascuns, cu un puternic aer familiar. Este recomandat să mergeți acolo având o companie plăcută. Dar să nu divaghez.

Seara a fost culturală pentru că au cântat băieții de la Plus Noi. Sincer, mi-e greu să mai scriu, să mai folosesc cuvinte, în suflet purtând povara unui concert deschis, apropiat, frumos, aproape de sublim. Locația perfectă, intimă deși aglomerată, cu oameni prietenoși și deschiși, a dus la formarea unui fel de echilibru universal, un fel de echilibru emoțional între artiști și public.

Am certitudinea că, pentru fanii genului, concertul a fost unul demn de a fi ținut minte. Felul în care piesele "săltărețe" se îngânau cu piesele de o extremă și crudă boemă, felul în care tumultul iubirii și liniștea codrului se îmbinau în acest amurg nins de iarnă putrezindă, felul în care se trecea de la agonie la extaz a fost, pur și simplu, delicios.

De fapt, singurul meu regret este că tot concertul n-a durat decât două ore. S-au cântat piese de pe actualul album ("Cântece crude"), dar și piese de pe viitorul album, încă în lucru. De pe viitorul album pot deja să vă recomand piesa "In the getto", o comedie dură, o parodie la adresa iubirii "de cartier". Cred că va fi un hit, sincer.

În încheiere, vreau doar să vă ofer o scurtă mostră de vreo treizeci de secunde, cu una dintre piesele care mi-au plăcut mie.

{wma}03 Plus Noi – De dor (demo){/wma}

Și o fotografie din care să reiasă aerul intim din cafenea:

Frumos! Mai vreau!

5 Comentarii

 1. Mihai Todor 12 martie 2010 la 23:30 - Raspunde

  Nice, nice 🙂 Sunt curios ce turturică te-a dus într-un local atât de frumos 🙂

  • Molnar Bianca Andreea 13 martie 2010 la 02:16 - Raspunde

   auzi la el..ce turturica!…eu i-am zis sa mearga. Cei 4, respectiv Talisman si Padre sunt de la Acropolis Aiud iar Axante si Laureatul(aka Victoras) sunt de la A.T.E. Trascau Corp Zlatna. Sunt niste oameni minunati care mereu ne incantau cu chitara pe munte si care s-au decis ca e momentul sa faca ceva.
   Canta superb. =D =)

   • Robin Molnar 13 martie 2010 la 04:55 - Raspunde

    =D Da, nu ești turturică, ci privighetoare. Doar m-ai sunat azi de dimineață, la 8,48. =D

 2. john 15 martie 2010 la 15:07 - Raspunde

  sunteti tari baaaaaaa sper ca nu ma uitati si imi trimiteti urmatorul album….sa ne vedem in munti

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.