Cutia iubirii

Pentru a înţelege frumuseţea ideii mele vă invit să vă uitaţi cu atenţia le videocilpul piesei Sarah Connor – From Sarah With Love. Veţi vedea că cei doi fac schimb de mesaje prin intermediul unei cutii poştale.

Ideea mea este derivată din aceasta, în sensul că ar fi frumos să folosim nişte cutii "poştale" pentru a trimite mesaje spre oamenii dragi, cutii "poştale" publice, însă, în care oricine să poată lăsa mesaje, în plicuri închise, către cei dragi.

În această eră a internetului şi a comunicării rapide cred că gestul de a te deplasa până într-un anume loc pentru a vedea dacă ai un mesaj, de a scrie şi apoi a aştepta răspuns, cu ardoare, este unul frumos, romantic, deosebit.

Bineînţeles, cutiile iubirii trebuiesc să fie în locuri publice (de exemplu cutiile de bagaje de la supermarket-uri), senzaţia de ilicit sporind din plăcerea de a primi rspectiv trimite mesaje. În fine, cred că am fost destul de concis, de aceea vă întreb ce părere aveţit despre ideea mea.

4 Comentarii

 1. TNH 27 septembrie 2009 la 07:41 - Raspunde

  Cam greu de pus în practică pentru că fiecare ar trebui să ia doar scrisoarea ce îi este adresată. Sunt sigură că dintr-o curiozitate exagerată sau doar pentru a face farse s-ar găsi oameni care să ia şi ce nu le este destinat. Sau poate, tot ca o farsă, cineva ar putea să scrie la vrăjeală scrisori către diverşi destinatari. 😀

  • Robin Molnar 27 septembrie 2009 la 09:13 - Raspunde

   :s Îmi place să cred că încă mai sunt oameni care ştiu ce înseamnă sinceritatea şi cinstea. :s

   • TNH 27 septembrie 2009 la 09:31 - Raspunde

    Mai sunt, dar nu pot fi toti. Si nu cred ca ti-ar place sa primesti o scrisoare de la iubita ta, in care sa-ti spuna adio, ca pleaca in Argentina, si ca daca ai un minim de respect pentru ea, sa n-o mai cauti niciodata. Si tu sa n-o cauti, ca sa n-o jignesti, iar scrisoarea sa fie o farsa facuta de un X. Aa, da, iar ea sa nu te caute pentru ca nu meriti, deoarece intr-o alta scrisoare ce nu a ajuns la tine, iti dadea intalnire sub salcia din parc, loc in care te-a asteptat cateva ceasuri. Iti dai seama cate vieti de telenovela ar fi doar intr-un oras, ca sa nu zic de o tara intreaga? Acasa TV ar da faliment. 👿

    • Robin Molnar 27 septembrie 2009 la 09:33 - Raspunde

     :s (Este) Trist că există şi astfel de oameni. :s

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.