Skype: Ne revanșăm față de dumneavoastră

Bună ziua,

Misiunea noastră, a echipei Skype, este să vă ajutăm să fiți mai aproape de persoanele importante pentru dumneavoastră. Este un angajament simplu, dar unul pentru care ne simțim extrem de responsabili. Pe 21 septembrie, ne-am confruntat cu o problemă care ne-a împiedicat să ne îndeplinim misiunea. Ne pare rău pentru problema tehnică pe care am întâmpinat-o în acea zi. Știm cât de important este serviciul nostru pentru dumneavoastră și cât de frustrante pot fi întreruperile de acest fel. De asemenea, știm că uneori prezentarea unor scuze nu este suficientă.

Pentru a ne revanșa față de dumneavoastră*, în următoarele zile vom adăuga 20 de minute de apeluri gratuite către mai mult de 60 de rețele fixe și 8 rețele mobile din întreaga lume*. Asigurați-vă că veți folosi apelurile gratuite pentru că acestea pot fi utilizate timp de 7 zile**.

Încă o dată, ne pare extrem de rău pentru orice inconvenient produs.

Skype

Eu am cont de Skype cu minute internaționale ca parte a ofertei Office 365 pentru familie, dar acest minute mă ajută. Și scuzele celor de la Skype mă ajută, nu pentru că m-ar ajuta pe mine cu ceva, ci pentru că – plătind un preț – Microsoft a învățat ceva din asta.

Și încă ceva ce poate nu știți, dar o treime din convorbirile internaționale efectuate la nivel se fac prin Skype, întrucât serviciul oferit este deosebit de bun, chiar și în ciuda unor rare evenimente neprevăzute.

Cu Skype am mâncat mai multă pâine decât prin orice alt serviciu de telefonie și am, slavă lui Pocahontas!, acces la multe servicii de telecomunicații.

__________

* Aici s-a strecurat o greșeală de tehnoredactare (typo), cuvântul original fiind “dumnevoastră”. Sunt QA, văd chestii.

** Mesaj primit aseară, 8 Octombrie. Deci presupun că oferta este valabilă până-n 15 Octombrie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.