Braconaj la cerb

Echipa noastră de la Reșița a constatat recent un caz de braconaj la cerb în Situl Natura 2000 Munții Țarcu, pe raza Ocolului Silvic Oțelu Roșu. Fapta este demonstrată de camerele video instalate de noi în zonă.

Braconajul este o CRIMĂ care afectează biodiversitatea și comunitățile locale și WWF va face tot posibilul pentru ca astfel de fapte să fie pedepsite.

Dar avem nevoie de voi, să spunem împreună NU braconajului.

Dați mai departe filmarea, pentru ca braconajul să devină o problemă națională și să fie luat în serios de justiție.

Detalii despre caz și reacția autorităților găsiți aici: http://www.wwf.ro/resurse/comunicate_de_presa/?254211

De pe Facebook

Am pus videoclipul și pe OneDrive, întrucât de multe ori acesta nu se încarcă prin Facebook (cu eroarea că nu găsește socket liber, adică nu se poate face streaming), ca să vadă lumea și să încercăm să obținem respectarea legii, întrucât:

WWF România a constatat recent un caz de braconaj la cerb în Situl Natura 2000 Munții Țarcu, pe raza Ocolului Silvic Oțelu Roșu. Fapta este demonstrată de camerele video instalate de WWF în zonă, ce arată clar că pe 11 și 12 septembrie 2015, un grup de persoane intră în pădure și se întorc cu trofeul. În urma sesizării autorităților competente de către WWF-biroul Reșița, am primit confirmarea că nu a fost emisă o autorizație de vânătoare la cerb pe fondul cinegetic respectiv, ba mai mult, una dintre persoanele din imagini este un angajat al Ocolului Silvic Oțelu Roșu, care gestionează fondul de vânătoare.

Totuși, vă dați seama cât de tari sunt cei de la WWF, dacă au împânzit pădurea cu camere de supraveghere?

Via Haivas

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.