O problemă de inginerie în baie

De-abia ce mă trezisem, căci pielea mea încă mai simțea atingerea Jessicăi Alba, iar recenta stare de treaz-adormit m-a făcut să-mi doresc, ca în orice altă dimineață, un duș, așa că m-am apropiat de cadă și i-am dat drumul la apă, în așteptarea tremurândă a eliberatoarei ape calde.

În timpul acesta, în imaginația mea desigur, Jessica m-a sărutat jucăuș pe gât, parcă râzând, știind că o să mă chircesc de plăcere, lucru care nu s-a întâmplat, că era doar imaginația mea.

Și tot în timpul acesta, am observat că după ce apa din cadă s-a scurs normal, dintr-o dată a început să dea semne de oboseală, ca și cum undeva țeava era înfundată. Cam tot pe atunci, când m-am trezit, Jessica și-a luat tălpășița, lăsându-mă bine înfipt într-o stare de treaz-treaz.

Așa că, treaz fiind, m-am apucat să rezolv o problemă de inginerie în baie și să estimez în gând cam pe unde e semi-înfundată țeava, să văd dacă o pot desfunda eu, am văzut că e cam la doi metri de scurgere, deci e OK, așa că mi-am luat ventuza de desfundat și, vârtos, am făcut câteva mișcări hotărâte.

Câteva bule timide de aer au ieșit la suprafață, însă apa se scurgea normal. Eu eram acum treaz-activ, iar Jessica mă înșela cu bărbatu-so.

2 Comentarii

  1. Beatrice 01 septembrie 2011 la 12:03 - Raspunde

    Of, of.. Tanti Jessica asta… Nu poate si ea sa astepte cumintica pe marginea cazii pana rezolvi problema! Trebuia ea sa-si faca de cap cu barbate’su! Eu te sfatuiesc ca la noaptea sa-i dai papucii si sa cauti o femeie serioasa! 😛

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.