Știri naive

 1. Un castor a reușit să pună în altertă autoritățile orășelului Sodoma din Italia, după ce a blocat o bună parte din canalizarea orașului.
 2. Autoritățile israeliene pretind că recensământul organizat de ei nu va fi afectat de masacrul a 20,000 de copii (bățieți) născuți în orașul Nazareth. Masacrul a fost organizat pentru a preveni venirea ulterioară la tron a unui anume Isus.
 3. Cenușa aruncată de erupția unui vulcan din Turcia a băgat în sperieți norodul adunat la niște funeralii festive în stațiunea de schi de pe dealul Golgota. Un martor relatează că, în timp ce o cruce cu un martir era înălțată spre cer, dintr-o dată cerul s-a întunecat și unora le-au stat ouăle vopsite în gât, în timp ce alții s-au înecat cu aghiasmă sfințită, friptură de miel și chiar pește.
 4. La Colosseum-ul din Roma, spectacolul “Jesus Christ Superstar” s-a jucat cu arena goală. Directorul artistic al spectaclolului, un anume Judas Priest, a declarat, cităm: “Într-atât de mare este decăderea Imperiului Roman, încât lumea nici la spectacole nu mai vine.”.
 5. La Gomora, în Sicilia, a avut loc a șase sutea ediție a Libery Parade, cea mai veche festivitate gay din lume. În afară de câțiva rătăciți, se pare că – pentru câteva zile – capitala Imperiului s-a mutat în această regiune colorată.
 6. Autoritățile romane din mai multe provincii ale Imperiului Roman se declară copleșite de afluxul mare de turiști mongoli ce au venit în excursie permanentă și se declară nemulțumite de comportamentul barbar al acestora, mai ales că sunt rău platnici și plătesc și-n natură moartă.
 7. Un grup de arheologi de la Muzeul Ante-Antichității din Alexandria, Egipt, a descoperit la finele anului 2 î.e.n. rămășițele ultimei comunități românești cinstite, decente și prospere.  Se pare că românii aceia erau atât de decenți și de curați încât fiecare casă avea câte două băi și o bucătărie, străzile erau pavate și curate și oamenii învățau toată viața. Nu se știe care ar fi motivele pentru care comunitatea a dispărut subit, din câte se pare nu s-au putut apăra de cotropitorii rromani.
 8. Perpellicius, celebrul scriitor din Insula Paștelui, a scos pe piață, în aplauzele frenetic ale mulțimii, piesa de teatru filozofic “Căderea ultimului copac din Insula Paștelui”, însă criticii spun că această operă de teatru filozofic și naiv este ridicolă, întrucât “este exclus ca așa ceva să se întâmple, nimeni nu poate fi atât de prost!”. Pe de altă parte, spun istoricii, lucrarea aceasta este o capodoperă ce pre-datează alte capodopere precum “Împăratul muștelor” și “Jocurile foamei”, însă timpul va demonstra ce e de demonstrat…
 9. O revoluție economico-socială fără precedent a fost declanșată în Imperiul Incaș de venirea colonizatorilor spanioli. Capitalismul spaniol le-a adus acestora o rată de șomaj și o inflație zero, egală cu dimensiunea populației imperiului.
 10. Autoritățile mayașe se declară copleșite de epidemia de măcelărie, o boală ce se transmite de la om la om prin intermediul săbiilor coloniștilor europeni, declarând că rata de înjumătățire a populației s-a dublat în prima jumătate a acestui an.
 11. Autoritățile japoneze au arătat un semnificativ semn de deschidere către străini, permițându-i unei jumătăți de coreean să acosteze pe țărmul nipon în timpul unei furtuni pe mare. Din păcate, pentru cealaltă jumătate coreeanul nu avea viză, așa că a trebuit să o lase în larg.
 12. În landul Groseborg din Țara Wikingilor a fost instituit un revoluționar proces democratic prin care fiecare wiking purtător de armă, adică bărbații, femeile, bătrânii și copiii, să poată alege de partea cui luptă pentru putere și tron. “Astfel, oamenii aleg cine să-i conducă în viață și în moarte”, a declarat Wulth, prefectul regiunii, cu trei zile înainte de a fi demis prin decapitare de către adversarul său politic – un anume Malak – demis și el prin vot popular în urma unor săgeți primite-n ochi. Autoritățile wikinge n-au putut fi contactate pentru a confirma sau infirma zvonurile despre noua democrație.

4 Comentarii

 1. joita lucian 14 septembrie 2012 la 13:05 - Raspunde

  11 chiar m-a facut sa rad….si aia cu arheologii a fost tare…ca n-o sa mai gaseasca curand ..asa ceva..!

 2. brontozaurel 14 septembrie 2012 la 20:52 - Raspunde

  Doar atat: mersi.
  Ca m-ai binedispus 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.