9 Comentarii

  1. Atti 03 decembrie 2015 la 11:41 - Raspunde

    And then you wake up.

    Statele, vezi tu, sunt niste entitati ciudate. Le acordam personalitate distincta, dar uitam ca sunt facute din oameni. Si aici e nasolia – statele nu esueaza, OAMENII din ele o bat de gard maxim.

    ASa ca tu vei face, exact ce? Intervii, le dai doua palme si le zici trezirea? Sau ii inconjori statul si il izolezi, pana se trezesc?

    Da omu’, sunt cinic, dar nu prea vad alta solutie decat sa iau un popcorn si sa il rontai in timp ce ma uit la Somalia – pentru ca aia numai prin ei insisi se mai pot trezi. La fel e valabil pentru cam toate zonele de conflict, pentru ca tot US ARMY la un loc nu are decat doua alegeri: ii radem pe toti de pe pamant vs containment.

    • Robin Molnar 10 decembrie 2015 la 15:50 - Raspunde

      Nu știu să răspund. Habar n-am, dar simt că trebuie să avem discuția asta.

  2. florentina moldovan 04 decembrie 2015 la 00:25 - Raspunde

    Schimbarea a inceput deja-parerea mea.Suntem mult mai aproape unii de altii, incepem sa intelegem ca o bomba care explodeaza in Asia afecteaza si Europa si Australia si Americile….cand vor disparea cu totul granitele de orice fel-religioase, statale , etc -vom intelege ca suntem un singur popor numit UMANITATE si locuim pe o singura planeta….de care nu trebuie sa abuzam si ale carei resurse ne ajung si chiar ne excedeaza…eu am incredere in generatiile tinere-chiar daca unii sunt slab pregatit, au un tupeu de sunt in stare sa schimbe lumea…Schimbare vine din fiecare, fiecare trebuie sa ne uitam in oglinda si sa vedem ce bube avem,sa le rezolvam si noi pe ale noastre si apoi sa avem pretentii la cei ce ne conduc(fie la nivel de tara,fie la nivel planetar)….daca noi eram un popor intransigent nu aveam azi acesti conducatori corupti.Eu cred ca vom invata, cu totii, din greseli! Asa e si firesc…cu cat mai multi teroristi vor exista si cu cat mai multe atentate si nedreptati vor fi-cu atat mai mult vom intelege ca nu putem trece la un alt nivel decat impreuna, impartind totul,lasand in urma ce ne separa si adunand ce ne uneste…

  3. ice4you 04 decembrie 2015 la 19:25 - Raspunde

    Firar a dracului de paradigma …. toata lumea o da pe asta cu paradigma cum o dadea pe vremuri cu “subiect si predicat” …

    Florentina Moldovan … scrii doar niste sabloane fara substanta ca si paradigma, ideei implantate de ici de colo si mai ales din teava. Nu s’a trezit nici dracu … dorm toti linistiti conectati la teava care gandeste pentru ei. Zambeste, soarele de maine dimineata e mai frumos decat ala descris de Pop Tamas in paginile sale de “oracol”.

  4. florentina moldovan 09 decembrie 2015 la 23:51 - Raspunde

    ice4you, pot intelege ca cineva nu-mi impartaseste ideile, e ok, pot sa diger asta, nu pot sa inteleg agresivitatea,tonul si suficienta…cred ca am gresit adresa, credeam ca se dezbate articolul si nu prostia sau ignoranta mea…cu cat mai multi imi spun ca sunt dusa cu atat mai bine ma simt….ma simt pe drumul cel bun…..nu am fost niciodata adepta turmei(fie ea de-o parte sau de alta a baricadei).In filozofia mea , omul este o comuniune de bine si de rau, depinde de noi daca hranim mai mult lumina sau intunericul din noi….pentru informarea ta nu fac parte dintre cei care distribuie ppostarile lui Pop Tamas dar nu e o idee rea sa ma apuc de-acum! Prefer optimistii decat pesimistii care-si mai spun si realisti….si mai cred si in scanteia divina din fiecare om….mai cred in minuni, mai cred in Dumnezeu(pe care as prefera sa nu mi-l injuri), mai cred in povesti , in visuri si mai cred ca nu mor ci doar ma transfer….si in prostia si ignoranta mea eu sunt fericita si iubesc tot ce exista-si flori si ochi si buze si morminte!Namaste!

    • Robin Molnar 10 decembrie 2015 la 15:38 - Raspunde

      Foarte elegantă intervenția ta.

      • ice4you 11 decembrie 2015 la 08:32 - Raspunde

        @Robi … pana nu ai sa rezolvi cumva ca datele alea sa ramana completate dupa ce comentez odata, sau cel putin sa apara inainte rapunsului … eu nu mai comentez pe blogul asta ca m’am saturat sa scriu cate ceva … si din viteza sa uit sa le completez … pentru ca dupa back’ul ala sa nu mai ramana nimic din ce am scris. Cu ocazia asta o sa va scutesc de un comentariu necioplit.
        n’Joy …

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.