1,500,000 lei pe coloană oficială…

Ministrul Gabriel Oprea a făcut peste 1.500 de drumuri însoţit de coloană oficială, în 2015 – surse

Mediafax

Voi știți cât costă o coloană oficială? Cel puțin 1,000 de lei per drum, dacă drumul este scurt și doar printr-o localitate, gen București. Deci, la un calcul simplu, avem 1500 x 1000 = 1,500,000 lei cheltuiți, minim, pentru coloana oficială ilegală a lui Gabriel Oprea.

Doar că, vedeți Dumneavoastră, Gabriel Oprea se mai și plimbă prin țară, mereu cu coloană oficială. Iar la o coloană oficială cu minim o mașină în față, disponibilă toată ziua, pe lângă salarii mai ai și diurne și combustibili și asigurări și taxe de drum și se strâng lejer minim 5,000 de lei pe o plimbare pe care o putea face singur, cu aceeași viteză cu care merge și prostimea, doar că la o zecime din preț.

Dar stați, că mai este! Dacă “generalul” Oprea mai mergea și cu prieteni pe la mănăstiri, coloana oficială era mai mare, pentru că necesita mai multe echipaje, deci și costuri mai mari. Ca atare, nu exclud ca numai pentru coloanele oficiale ale lui Gabriel Oprea, statul român să fi cheltuit în acest an în jur de un milion de euro.

Acum, gândiți-vă că sunt zeci de șmecheri care au coloană oficială…

L.E. Moise Guran vine cu o sumă mult mai modestă: 172,000 de lei pe 9 luni. Doar că 10,000 de lei pe an, pentru 4 salariați lunar, este prea puțin.

2 Comentarii

  1. Andrei T 28 octombrie 2015 la 10:10 - Raspunde

    Poi hai sa privatizam politia, face contracte de coloane oficiale cu fiecare ademnitar smecher din asta, de ce nu, cu fiecare persoana fizica care isi permite, si … ar fi o prima privatizare de succes…

    • Robin Molnar 28 octombrie 2015 la 10:18 - Raspunde

      Corect, facem un Uber oficial, cu plată, prin care șmecheri să scoată bani din buzunar, dacă vor să fie șmecheri, iar de banii ăia facem spitale și licee.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.