Mafia din ANCOM

Ieri vorbeam despre mafia din energie, se pare că astăzi trebuie să vorbim și despre mafia din domeniul telecomunicațiilor, care acționează și prin ANCOM, pentru că ieri:

In urma licitatiei pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecventelor radio in benzile 3410-3600 MHz si 3600-3800 MHz, au fost alocati 255 MHz, cu 65% mai mult decat in prezent. In aceste benzi, operatorii castigatori 2K Telecom S.R.L., Orange Romania S.A., RCS&RDS S.A., Societatea Nationala de Radiocomunicatii S.A. si Vodafone Romania S.A. vor putea furniza la nivel national, printre altele, servicii de transmisii de date si acces la internet pe suport radio de banda larga.

Cristian Iosub

Nu e ciudat, de exemplu, că din schemă lipsește Telekom, fostul Cosmote, dar că pe listă este compania 2K Telecom SRL, companie deținută de fratele lui Sebastian Ghiță?

Parcă și văd schema prin care Telekom va cumpăra de la 2K Telecom dreptul de a folosi canalele câștigate de ei, contra unei sume de bani mai mari decât 2K Telecom a dat pentru licențe, printr-o înțelegere menită să mascheze un act de corupție…

1 Commentariu

  1. Alina 28 octombrie 2015 la 16:51 - Raspunde

    Se intampla tot felul de lucruri si la nivelul acestora.. numele sunt similare, m-as mira sa nu apara si diverse invarteli prin zona aia. Desi nu sunt prea informata in acest domeniu, adica nu vad de ce ar fi fost nevoiti sa apeleze la astfel de “mascari”, speram ca macar in acest domeniu sa nu apara asa ceva.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.