6 Comentarii

 1. Alina M 23 februarie 2017 la 00:50 - Raspunde

  Câteva lucruri:
  1. Părinții au plătit deja taxe și impozite din care școlile au primit bani pentru educația copiilor, deci nu văd cu ce ar fi dator un copil față de stat (intermediarul).

  2. Atâta timp cât statul nu oferă job-uri crespunzător cu specializările, cu ce drept nu-i lasă pe absolvenți să caute în altă parte? Putea să daptateze numărul și specializările în funcție de cerințele pieței, dar n-a vrut, acum nici usturoi n-a mâncat.

  3. Studiile gratuite nu valorează cât scrie în hârtiile oficiale că s-a folosit pentru educația studentului, toți știm că sumele sunt umflate. După ce că sunt umflate, oferă diplome de top 600+, deci absolvenții ar trebui să plătească probabil câteva cepe degerate și cam atât.

  Academia română = un mare fâs. Nu știu ce să mai inventeze să nu mai plece tinerii, când soluția e simplă: să nu mai fure și să nu mai vină cu căcaturi de genul restrângerii drepturilor individuale.

  • Robin Molnar 23 februarie 2017 la 23:44 - Raspunde

   Foarte corect: serviciul a fost plătit.

  • carcotas 26 februarie 2017 la 14:26 - Raspunde

   As avea ceva comentarii:

   1. as specula ca sunt multi parinti care n-au prea platit taxele … la cate PFA-uri, salarii in “plic” sau firme de consultanta unele prin Cipru/Cayman sunt prin Ro.
   2. “statul nu oferă job-uri crespunzător cu specializările” – nu mai suntem in comunism cand statul oferea toate “job-urile”
   3. “Studiile gratuite nu valorează cât scrie în hârtiile oficiale […] toți știm că sumele sunt umflate”. Sugerez sa va informati in legatura cu preturile universtitatilor din SUA/Canada (cele medii, nici macar cele de “top”). Sa vedeti acolo taxe de 20K+ USD pe an.

   • Robin Molnar 08 martie 2017 la 09:31 - Raspunde

    PFA în Cipru sau Cayman n-am văzut. Dar dacă offshore-uri pot câștiga licitații în Ro, poate și PFA-uri offshore pot produce aici. Aplicăm aceeași măsură, nu?

 2. ice4you 23 februarie 2017 la 21:58 - Raspunde

  Sprijin cui? COMUNISTILOR alora???? HUOOOOOO, SA MAI FACEM UN CANAL CU EI!!!!

  P.S. Daca scriu fara link la reactinonarul meu blog se pare ca scap de SPAM’urile ce nu le mai gasesti! 😀

  • Robin Molnar 23 februarie 2017 la 23:41 - Raspunde

   Tind să fiu de acord.

   P.S. Nu știu dacă nu cumva de la Askimet…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.