Normal că sunt furios, hoților!

Până acum, TVA-ul delegațiilor mele externe din acest an a fost de vreo 5,000 de lei. Doar pentru că sunt român am plătit acești bani, munca fiind prestată extern, adică unde nu avea nicio legătură cu statul român. Ce am primit de banii ăștia, hoților!? 

Nu am primit cu 5000 de lei mai multă justiție, sau cu 5000 de lei mai multă autostradă, sau măcar mai multă sănătate sau justiție și nici măcar pensii mai mari pentru pensionari. Nu am primit nimic. Am plătit și nu am primit în schimb decât insulte, injurii și flegme.

Păi cum să nu fiu nervos? Tu cât timp muncești de banii ăștia? Și ți-ar conveni să bagi ca Berilă și să vină un guvern de hoți să-ți ia banii și să nu-ți ofere nimic în schimb? Măcar la curve este onest: dai și primești. La guvern cum îi? Numai dai?

Vina luna Martie, ANAF m-a sunat deja de trei ori, o să am de plată taxe în valoare de vreo 3000 de lei. Până atunci, o să mai plătesc vreo 2000 de lei TVA pentru activități pe care le prestez extern. 

De 10,000 de lei nu am primit nimic decât insulte că “multinaționalele fură”, că repatriază profitul (legea spune că nu-i așa, iar acestea respectă legea) și că acestea scot oamenii la protest.

Bă hoților, Dragnea, Tăriceanu & Co., suntem furioși, nu ne scoate nimeni la protest. Mă rog, voi ne scoateți, cu ilegalitățile pe care vreți să le faceți!

Păi bine, moșule, eu muncesc, plătesc 10,000 de lei pe trimestru către stat, dar stau cu chirie și am o mașină ieftină (care, apropo, nu mai pornește și se cere și-n service!), iar voi – hoților – vă huzuriți cu iertarea de corupție de până-n 200,000 de mii de lei?

De ce nu mă iertați pe mine de taxe de banii ăia? În fond, sunt banii mei, munciți de mine, zi și noapte, weekend, sărbătoare și zi lucrătoare. De ce nu ar fi corect să țin eu banii mei? 

Și apoi, de ăia 10,000 de lei pe care vi-i plătesc total degeaba în fiecare trimestru, primesc fix același nimic pe care-l primește și unul care nu plătește nimic. Bașca, alții mai și primesc, numai ei dau. Păi ce treabă e asta?

Guvernul a introdus pensiile private obligatorii acum 9 ani. Din cât plătesc, nici un sfert nu merge la fondul ăla de pensii, deci ne-ați furat pensia, deci vom lucra, probabil, zi și noapte-n sărbătoare și la 70 de ani, că ne-ați furat pensia, hoților!

Păi cum să nu fiu furios? Cum să nu ies în stradă? Păi ce faceți voi cu 40,000 de lei taxe? Că mie nu îmi dați nimic, nu m-ajutați cu nimic, nu faceți nimic pentru mine pentru că numai de hoții și de corupție vă țineți, iar noi plătim ca fraierii.

Firește că sunt furios. Io n-am casa mea, dar voi v-ați tras viloace de neam prost, cu piscine și mașini străine. Din banii mei, bă!, din banii mei! Că dacă eu, din atâta muncă, nu-mi permit o vilă cu piscină, cu atât mai puțin voi v-ați permite-o, hoților!

Ei, cum nu v-aș rupe eu capul!…

9 Comentarii

 1. Mihai Todor 21 februarie 2017 la 15:04 - Raspunde

  Câtă mânie, dom’ne! Nu face bine la sănătate… Soluția e destul de simplă: plimbă ursu’ 🙂

  • Robin Molnar 22 februarie 2017 la 20:32 - Raspunde

   Aș minți să spun că nu primesc oferte din ce în ce mai interesante.

 2. Xtall 21 februarie 2017 la 20:08 - Raspunde

  M-a enervat si pe mine o țoapă pe tema asta, un europarlamentar psd ce o da asa, pe literatura .. cum necum a dedus ca papa e un mare politician dle, e un mare păcat sa nu-ti plătești taxele, ia uitați ce cuvinte înțelepte scoate. Extraordinar!
  Abia m-am abținut sa nu-i răspund cu înjurături.
  Nici o vorbuliță despre ce fac ei cu taxele.
  Găsește o soluție sa nu mai plătești, știi ce bine te simți.

  • Robin Molnar 22 februarie 2017 la 20:31 - Raspunde

   Aș minți să spun că nu m-am gândit la asta.

  • Kathy Bates 23 februarie 2017 la 12:22 - Raspunde

   Clasa nemuncitoare comunistă formată din țărani aduși la oraș ar fi zis așa:

   ”Ești furios pe hoții care îți fură banii din impozite fiindcă te aștepți la un contraserviciu în schimbul impozitelor.
   Te aștepți la un contraserviciu în schimbul impozitelor fiindcă îți imaginezi că între un meseriaș instruit plătitor de impozite și un om al Statului există doar așa, niște diferențe minore, și că ești un partener, nu egal, dar tot pe acolo, al Statului. Ca și cum Statul era o firmă, eu plătesc, voi dați marfa.
   Adică, după regulile ideologiei comuniste bine învățate pe vremea când se făcea la întreprindere învățământul politico-ideologic, tu și cu Statul sunteți doi burghezi grași care negociază între ei o afacere.
   Între voi nu există biserică de Stat, poliție de Stat, ideologie de Stat, uniformă a școlii de Stat, după cum nu există nici Vlad Țepeș sau Miron Cozma.”

   Acum, în 2017, clasa nemuncitoare de țărani aduși la oraș a murit sau e prea slabă fizic ca să mai fie activă. Dar fiii și nepoții lor mișună prin biserici ortodoxe și neoprotestante, se închină la icoana lui Putin și îl aclamă pe Trump.

 3. Radu Petrescu 23 februarie 2017 la 05:19 - Raspunde

  Votează cu portofelul. Eu aș vota cu Irlanda în prima fază.

 4. ice4you 23 februarie 2017 la 21:52 - Raspunde

  Solutia cica a zis Pitesti’ul ca nu mai mere piteala … fie si cu tableta la protest. Cu parere de rau, spre binele tau, nu ne’ai lipsi … cata vreme is hoti numai aia de nu’ti plac.

  Si iote al treilea mesaj de SPAM … deh ce dracu sa fac, eu is de vina 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.