12 Comentarii

  1. ice4you 01 noiembrie 2014 la 07:54 - Raspunde

    Aaaa … daca a facut asa dezvaluiri Cartianu, trag concluzia ca in sfarsit a ajuns in stare sa foloseasca tableta aia, dupa ce probabil ca i’a pus careva si niste balamale artizanale, dupa dorinta marelui nas intelectual.

    Gata m’a convins … la mecdonaldsu ala defapt Tonta facea French fries la kaghebistii … asa se explica acum si implicarea francezilor in pozarea lu’Nuti. In delirul dezvaluirilor totul este mai clar acum.

    • Robin Molnar 01 noiembrie 2014 la 07:58 - Raspunde

      Sunt de acord că Elena Udrea nu avea ce să caute la Paris cu un procuror de la DIICOT, mai ales în condițiile în care fostul soț este la bulău. Treaba asta naște suspiciuni și era mai bine să se abțină, cu atât mai mult cu cât, cred eu, compărăturile doamnei de la DIICOT par a fi făcute cu un card VISA de la Minister.

      Pe de altă parte nu ți se pare deloc suspect că după ce intră în contact cu șeful spionajului militar rusesc, Victor Ponta se duce în Franța?

  2. ice4you 01 noiembrie 2014 la 08:10 - Raspunde

    Robi … hai sa terminam cu conspiratiile rusesti, nu crezi ca dupa mai bine de 25 de ani subiectul asta este perimat mai ales in perioada alegerilor?! Hai sa o lasam asa … da’l in masa de kazacioc ca daca exista cea mai mica suspiciune de genul asta in staff’ul lui Tonta nu il gaseai pe Wesley Clark, consilier special pe probleme strategice, pe probleme de securitate si pe probleme de strategii economice. Ce dracu va imbatati ma cu apa ruseasca? Treziti’va!

    • Robin Molnar 01 noiembrie 2014 la 08:15 - Raspunde

      Și Gerhard Shroder esteangajat la Gazprom…

    • Xtall 01 noiembrie 2014 la 10:23 - Raspunde

      Nu mai rețin cine a zis (pe realitatea tv am ascultat) dar a zis-o foarte bine, intre americani si rusi nu exista nici o diferenta.
      Americanii, la fel ca rusii, au un singur interes, poporul american.
      Si ei pun piciorul pe grumaz la fel ca rusii dacă e în favoarea lor, nici corupția nu-i deranjeaza dacă le favorizează interesele.

  3. ice4you 01 noiembrie 2014 la 10:48 - Raspunde

    Xtall – sunt incantat sa vad in sfarsit o gandire limpede chiar daca este inspirata de pe la altii … macar a cules ce trebuie. Am tot batut toba pe blog la mine ca dupa ce i’au asteptat romanii 45 de ani sa vina pe americani au inceput sa se prinda ca aia au venit sa ia nu sa dea. Orice putere imperialista ramane o putere imperialista … punct.

    Robi – nemtii sunt dependenti de gazul rusesc si impreuna impart restului Europei … nu ti’se pare normal ca ai lor sa fie cu ei?! Pe langa asta … esti din nou intr’o grava confuzie … exemplul dat de mine este un fost sef NATO, general 5 stele, nu un sef de stat … restul l’am concretizat mai sus.

    • Xtall 01 noiembrie 2014 la 11:33 - Raspunde

      Nu stiu cum am luat-o, dar noi am luat-o f naspa, numai cu extreme.
      Daca ar fi dupa mine, eu in primul rând as fi marșat cu europenii, la maxim si cu extrema prioritate.
      Suntem parteneri, le-am, si ne-au oferit deja avantaje reciproce, chiar dacă se ivește aici ceva de corupție, altfel poți sa rezolvi, interesul sa se rezolve e clar de partea la amândoi, nu e ca si o rezolvare cu extremele, unde e o brânză avantaj, indiferent de rezolvare.

  4. ice4you 01 noiembrie 2014 la 18:11 - Raspunde

    Nu uita ca …

    “Orice putere imperialista ramane o putere imperialista … punct.” iar UE este doar un mit. De aici ramane sa intelegi tu. 😉

    In rest tus bun in stampila maine si Doamne ajuta’ne la toti … iar mie mai mult! 😀

  5. Atti 01 noiembrie 2014 la 20:23 - Raspunde

    Bine bine – am inteles, iarasi sunt rusii de vina.

    Dar, ma intreb eu, la ce muma dracului puteau sa foloseasca un putoi cu liceul neterminat?

    Serios Robin, nici mie nu imi place Ponta sau rusii, dar sa nu ne facem de mandra minune.

    Il aplicam si noi pe Occam un pic? Nu e mai simplu de explicat trecerea clasei 12 de Ponta prin clasicul Pile, Relatii, Cunostinte – decat prin nu stiu ce implicare de servicii externe secrete?

  6. Xtall 03 noiembrie 2014 la 14:22 - Raspunde

    Apropo de cine a avut dreptate cândva ca voturile de la moldoveni nu se justifica de nici o culoare si mai sunt si de mare risc.

    Le-ati vazut ?

    Victor Ponta – 68,5 % 69???
    Klaus Iohannis – 12,5%

    Robin, cred ca e cazul sa reflectezi, am avut sau n-am avut dreptate? ia zi 😛

    • Robin Molnar 03 noiembrie 2014 la 15:25 - Raspunde

      Ești sigur de asta? Că eu nu-s sigur că Ponta a câștigat Republica Moldova. Ia să vedem ce scrie Dan Nicu.

      • Xtall 03 noiembrie 2014 la 17:09 - Raspunde

        la cati au votat nu prea e loc de cine stie ce marja de eroare.
        Faptul sine contează, mai contează si ca s-ar putea sa fie o situație de limite unde ei s-ar putea sa fie cei care sa decida, nu e prima situație cand ei au fost cei care au decis.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.