CEH va intra în faliment

Update: După cum spuneam

După ce s-a semnat protocolul de vânzare a cărbunelui de la CNH către CEH, CNH nu a putut livra cărbunele la Mintia, pentru că ăștia aveau, deja, un milion de tone de cărbune rusesc.

Cărbunele rusesc este mai scump decât huila noastră, pentru că trebuie transportat 3,000 de kilometri, ceea ce implică niște costuri majore. Dar asta nu conta pentru niște băieți care au vrut ei, musai, să ia niște bani din comisioane de import.

Din Codul Penal a fost scoasă infracțiunea de subminare a economiei de stat, deși fix asta avem aici, așa că cei vinovați, dacă nu mor din cauza vârstei, vor fi condamnați pentru niște găinării.

Întrucât se fură și din CNH și de la Mintia și din CEH, în mod constant se fac disponibilizări de la CNH, pentru că nu sunt bani, pentru că din CNH și din CEH se fură mai mult decât se poate produce.

Și se fură de ani de zile, de oameni din București, de la Deva, din Gorj, din Banat, de pe la ministere și cu acordul SRI, care monitorizează situația. Cum ar veni, unii fură și alții se uită ca proștii, în timp ce – doar de-o lună – 200 de oameni au fost dați afară…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.