Cine îl filează pe Tolontan?

Tolontan are multe păcate și multe găuri, și de logică și de etică. Dar măcar acționează cu bună credință și, de multe ori, a împins societatea înainte. Pot să-i acord măcar atâta merit că, de mai multe ori decât media pe țară, a împins societatea înainte.

Făcând abstracție de faptul că un text important este scris de Petrișor Obae (un om deloc pe gustul meu, dar deloc!), aflăm că Tolontan este filat pe față. după ce a cerut ISU să-i comunice faxul prin care se vedea clar că ISU știa despre existența clubului Colectiv, de unde reiese că șefii ISU au mințit, au comis abuz în serviciu și alte infracțiuni…

Trebuie să aflăm cine și de ce l filează pe Tolontan și de ce încearcă să-l intimideze. Adică, nu sunt naiv, jurnaliștii sunt cei mai filați oameni din societate, nu am niciun dubiu, doar că serviciile secrete care acționează legitim o fac, totuși discret. Doar că acum nu este cazul.

Și trebuie să ne întrebăm exact asta: – De ce acum Tolontan este filat fățiș, în scop de intimidare? Cine a ordonat asta?

Desigur, se prea poate să fie vorba despre o agenție de detectivi particulari, cărora li s-a cerut să nu fie discreți. Dar, oricum ar sta lucrurile, avem nevoie să aflăm.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.