Contravaloare servicii sexuale

Mi-a povestit un prieten că atunci când merge pe la bancă să-mi facă câte o depunere îl întreabă ăia de sănătate și-i fac copie la buletin. Mi s-a părut ciudat și fără sens, dar n-am zis nimic. Astăzi însă…

Astăzi am mers și eu la bancă să fac o depunere. Se uită tanti pe buletin, vede că nu sunt titularul contului și-mi spune că trebuie să le las o copie de buletin și să completez o declarație privind scopul banilor. Pfuai, m-am enervat la culme, nu atât pentru timpul pierdut aiurea, cât pentru birocrația asta inutilă și intoxicantă.

Apăi, pardon de expresie, dar cei care au dat nenorocirea asta de lege la ce se așteaptă? Să declare Ion Cămătarul că se ocupă cu spălare de bani și-i dă unui partener de afaceri dobânda? Sau cum? Apăi  să-i *^^& în gură de &*&)*$)#@ parlamentari cu legea lor de rahat cu tot. Este o porcărie fără seamăn, pe bune că este. Și e inutilă, enervantă, îmi invadează intimitatea și demnitatea umană.

Când mi-a spus prietenul meu asta, i-am spus că data viitoare când îl mai întreabă careva ceva, să treacă pe foaia aia, la destinația banilor: contravaloare servicii sexuale. Ei se răhățesc pe demnitatea mea, eu mă f*t pe legea lor. Pentru că nu se poate așa ceva, este inadmisibil. Ce-l fu*e pe stat grija ce fac eu cu banii mei, sume mici, pe care deja am plătit taxe? Să se uite întâi la ăia mari, că ăia sunt baza economiei negre, nu la mine.

Așa că, pe viitor, am să trec și eu asta pe foaie. Nu e fals în declarații, că n-are statul de unde să știe ce fac eu. Și dacă știe, n-are cum să demonstreze fără să-mi încalce abuziv câteva drepturi fundamentale. Mă niaha – niaha pe ei.

6 Comentarii

 1. TNH 05 martie 2010 la 16:14 - Raspunde

  Haha, ar fi culmea să se centralizeze cumva datele alea astfel încât atunci când completezi declaraţia privind impozitul pe veniturile din anul precedent să trebuiască să le treci şi acolo, apoi să-ţi ia şi impozitul pentru ele. =D
  Mie mi-a spus o tanti de la BT să scriu ceva de genul \”depunere în cont\”, că la asta se referă rubrica respectivă.

  • Robin Molnar 05 martie 2010 la 16:20 - Raspunde

   =D Păi este evident o depunere în cont. De ce mai trebuie scris pe foaie? =D

   • TNH 05 martie 2010 la 16:27 - Raspunde

    Nu ştiu de ce. Nu pun întrebări atunci când oamenii îmi uşurează viaţa, ci doar atunci când mi-o complică. Am zis mulţam\’ de informaţie şi n-am mai insistat. :nuu:

    • Robin Molnar 05 martie 2010 la 16:36 - Raspunde

     =D Da, este un principiu sănătos. Ar trebui să mi-l însușesc și eu. =D

 2. ocsike 05 martie 2010 la 16:55 - Raspunde

  Depunere ca depunere… dar același lucru îl fac dacă cineva îmi plătește rata la bancă… nu știu dacă declarație dar la buletin tot ii face copie… de parcă persoana respectiva mi-ar plăti de bunăvoie, din banii ei, rata și ar trebui ei să știe sau să ia vreun comision sau impozit…

  • Robin Molnar 05 martie 2010 la 17:00 - Raspunde

   =D Poate statul consideră că avem mult prea mulți bani! =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.