8 Comentarii

 1. TNH 14 decembrie 2011 la 13:20 - Raspunde

  Nu cred că există oameni atât de proști.
  Ah, ba da, există: acum un an merg să-mi tai pleata. După ce mă face mai ușoară cu câteva sute de grame, tanti de la coafor zice că să-i dau un număr de telefon să-l treacă în catastif ca să primesc SMS de sărbători de la doamna patroană.

  WTF?! I-am zis că în niciun caz nu am de gând și că chiar nu-mi trebuie SMS-uri de sărbători, nici măcar de la doamna șefă. Săraca femeie avea o față de zici că îi tăia patroana din salariu dacă nu trecea un număr de telefon în dreptul fiecărui client din lista pe care se făcuseră programările. Gizăs Craist!

 2. Nelly 14 decembrie 2011 la 13:25 - Raspunde

  Afacerile trebuie amestecate cu neplacerea.

 3. TNH 14 decembrie 2011 la 13:29 - Raspunde

  Și încă una. Mi-a expirat cardul de ING și mă duc la bancă să-l iau pe cel nou. Nenea de acolo zice cică să completez pe un formular nume, telefon, e-mail. Îi zic că n-am telefon mobil. Nu mă crede. Îi zic că vorbesc foarte serios, dar că am un număr de RDS, i-l dau cu mare plăcere dacă vrea să mă sune pe fix. Zice că nu.

  E-mail nu am. Iar nu mă crede. Serios zic eu, primeam prea mult spam de pe la bănci așa că l-am desființat. Mi-a dat cardul și fără să completez rubricile alea două, eram sigură că așa o să se întâmple, că doar nu toată populația României are e-mail sau mobil, nu? De unde putea să știe că eu nu sunt unul dintre acei oameni?

 4. Joita lucian 16 decembrie 2011 la 21:46 - Raspunde

  Perfect de-acord cu tine…doar sa stii ca linguseala merge…si da rezulatate …si stii de ce ca la conducerea multor afaceri sunt niste mai maimute….si daca e maimuta tre sa o scarpini unde trebuie…..am lucrat pe vanzari!:)

  • Robin Molnar 18 decembrie 2011 la 11:24 - Raspunde

   Și eu am lucrat în vânzări, și n-am periat pe nimeni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.