Europa pe care mi-o doresc eu!

  1. Îmi doresc o Uniune Europeană care să-și folosească toată greutatea în lupta împotriva poluării, Celor care nu vor am putea, prin forța noastră, să le impunem să nu ne mai otrăvească pe toți.
  2. Îmi doresc o Uniune Europeană intolerantă cu intoleranța. Toți agaricii care în țara lor seamănă suferință vin în Europa ca să se trateze, să se poată întoarce acasă spre a mai semăna niște suferință! Toți preoții care îndeamnă la moarte, dar care fug de ea, toți cei care practică mutilarea genitală la femei, toți cei care luptă pentru discriminare sau care omoară în numele unei religii, toți netoții ăștia trebuie să primească interzis în UE.
  3. Îmi doresc o Uniune Europeană care să le ofere soluții săracilor, nu doar mâncare, care să sprijine educația universală mondială, într-o formă în care pacea să se studieze la școală, în care non-discriminarea și cooperarea să fie norme, nu excepții.
  4. Îmi doresc o Uniune Europeană care să pună presiune pe toate părțile implicate, pentru ca refugiații să se poată întoarce acasă în siguranță, să-și poată reclădi țările și viețile.
  5. Îmi doresc o Uniune Europeană în care criminali de război precum Tony Blair sau Vladimir Putin să răspundă penal pentru răul făcut.
  6. Îmi doresc o Uniune Europeană globalistă, în care bestii precum Boko Haram să fie aduse în fața justiției.
  7. Îmi doresc o Uniune Europeană puternică, nu periferică. Activă, nu panicată. Relevantă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.