Iliescu, criminal!

Fostul preşedinte Ion Iliescu este urmărit penal în dosarul mineriadei din iunie 1990, pentru infracţiuni contra umanităţii, respectiv reprimarea violentă a manifestaţiei din Piaţa Univeristăţii, soldată cu decesul a patru persoane şi rănirea prin împuşcare a altor trei, precum şi vătămarea corporală şi lipsirea de libertate a aproximativ 1.000 de persoane, au declarat oficiali din Parchetul ICCJ. Parchetul ICCJ a anunţat, miercuri, începerea urmăririi penale în dosarul Mineriadei, pe numele unor persoane, pentru infracţiuni contra umanităţii, respectiv pentru reprimarea violentă a manifestaţiei din Piaţa Universităţii, din 13 iunie 1990.

Mediafax

Vestea aceasta mi se pare grozavă! Și mi se pare că alături de Ion Iliescu, ar trebui să fie urmăriți penal pentru crime împotriva umanității și alți miniștri ai cabinetului Petre Roman 1, cum ar fi fostul ministru al transporturilor al acelor vremuri (Corneliu Buradă), ministrul apărării (Victor Atanasie Stănculescu) și cel de interne (Nicolae Dicu), cel puțin.

Și, dacă Ilici o fi sănătos, apucă să facă cel puțin 100 de ani de închisoare, cu puțin ajutor medical. Desigur, nu știu dacă se va face dreptate, nu știu dacă ceva, orice, poate aduce justiție față de abominația comisă…

Știu, doar, că fără o condamnare a crimelor acestea, generațiile viitoare s-ar putea să le comită din nou, fără a înțelege de ce este greșit să lași liber genul acesta de monștri criminali.

În fine, am o sticlă de vin bun de la Osteria2, cred că o s-o desfac în aceste zile și cred că mă voi bucura pentru România care, iată, începe să devină o țară normală…

Hai România!

4 Comentarii

 1. joita lucian 22 octombrie 2015 la 14:46 - Raspunde

  Special am intrat pentru acest articol….cred ca esti in al noua-lea cer:)) ma miram sa nu scrii tu despre “iubitul ” tau:))!

  • Robin Molnar 22 octombrie 2015 la 14:49 - Raspunde

   Cum să nu scriu eu despre Taica Ilici? Păi ce fel de om aș fi fost?

 2. joita lucian 22 octombrie 2015 la 14:54 - Raspunde

  Cand am vazut la stiri ma gandeam ca ai orgasm:))!…si special am intrat sa vad ce ai scris!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.