Putere de muncă

Unora dintre cei care au participat astăzi la greva împotriva modificării Codului Muncii ce a avut loc astăzi în fața clădirii Parlamentului li s-a făcut rău și au fost luați cu salvarea.

Se pare că înăbușitoarea temperatură de 19oC alături de statul în picioare cu orele i-a făcut pe unii să leșine. Pe de-o parte îmi pare rău de ei, fiindcă erau slăbiți de la drum și de la condițiile de miting.

Pe de altă parte, să-mi fie cu iertare, ce dracu lucrează unii care nu pot sta în picioare la o temperatură rezonabilă? Să fim serioși. Fie vorbim de niște puseuri de tensiune pe fond nervos, caz în care oamenii ăia trebuie să stea un pic acasă să se pună pe picioare, fie este ceva făcătură la mijloc.

Vreau să se înțeleagă că nu o vom duce mai bine câtă vreme nu vom munci responsabil. Exact ceea ce vrea și noua lege. De șomaj se tem cei incapabili să-și facă treaba, cei leneși încă acoperiți de sistem sau cei care nu au chef de muncă. Părerea mea.

Voi ce ziceți de noua lege?

2 Comentarii

  1. Moga Florin 16 martie 2011 la 22:01 - Raspunde

    Eu stau 12 ore pe zi in picioare si nu lesin si nici nu ma plang. Romanul s-a nascut protestatar, printre multe altele.

    • Robin Molnar 16 martie 2011 la 22:04 - Raspunde

      12 ore în picioare? Mi-ar fi greu, dacă nu imposibil. 🙁 Și da, românul s-a născut protestatar prost. Când e de făcut grevă tace și înghite ca mormolocul, dar când e de pus osul la treabă îl apucă dorul de grevă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.