Violența conjugală are nevoie de campanii

Spre deosebire de Vali, eu cred că violența conjugală are nevoie de campanii, cum era cea despre violența împotriva copiilor: ți-am pregătit un pat la noi în celulă. Așa ceva ne-ar trebui!

Dacă victimele violenței conjugale sunt prea neajutorate, prea slabe, prea temătoare, prea… abuzate ca să reacționeze, atunci poate că mesajul ar trebui să le fie explicat abuzatorilor mai pe înțelesul lor: Ți-am pregătit un pat la noi în celulă!

Dacă un om nu se va apleca asupra sensibilităților consoartei când plânge și suferă, clar nu se va apleca să asculte ceea ce spune cineva la televizor despre el, dacă mesajul nu i se adresează direct lui. Ca atare, el ar trebui să fie publicul țintă al unor reclame care să-i vorbească direct: “mi-am bătut nevasta, acum mai vine frate-mio din când în când să-mi mai aducă una –alta, iar copiii nu i-am văzut de când am intrat”…

N-ar merge?

4 Comentarii

 1. Cipri.S 02 noiembrie 2012 la 22:07 - Raspunde

  Ooo daaa! Sa aiba parte in celula de acelasi tratament aplicat nevestesii, si atunci cred ca s-ar linisti ghiortoii astia violenti.

 2. joita lucian 06 noiembrie 2012 la 10:28 - Raspunde

  Nici eu nu-s de-acord cu chestia asta ..daca nevasta este tembela ….exista divort..nu tre sa ne batem ca am trecut de stadiul de animale..!…merg pe ideea ca mai bine despartiti decat in calvar…si asa se aiba grija de copii!

  • Robin Molnar 08 noiembrie 2012 la 07:58 - Raspunde

   Păi unii nu au auzit de instituția divorțului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.