Ah, dar ce somn îmi era!

Nici nu pot să vă descriu ce somn îmi era la ora la care voi de obicei găsiți câte o însemnare, două, pe blog. Am venit de la Kaufland, am mâncat și, paf, m-a luat somnul în mod vertiginos.

Așa că, evident, m-am culcat, că odihna este un musai, atunci când ți-este somn, nu? Ciudat este că atunci când m-am trezit, pe la ora 23,00, era muzică în vecini, cineva ascultând Scorpions la maxim, deci nu știu cum am reușit să dorm auzind muzică așa, ca prin vis.

Nici nu știu de când nu mi-a mai fost așa de somn! Bine, acum că m-am trezit, mă arde o curiozitate: voi ce ați făcut de cu seară?

11 Comentarii

 1. Adelina 01 iunie 2011 la 02:02 - Raspunde

  Dupa ce jumatate de zi am umblat pe la spitale si medici, seara mi-am petrecut-o uitandu-ma la film (Rio) si dupa film am adormit. Greseala mea … acum desi vreau sa dorm nu mai pot, nu de alta dar maine dimineata o iau de la capat.

 2. ciresica 01 iunie 2011 la 06:49 - Raspunde

  Am adormit undeva pe la 11 si jumatate. Neintoarsa, nas in nas cu pisica. Trezirea la 6.30 ca ma asteapta o zi luuuuuuuuuuuuuunga

 3. Molnar Bianca-Andreea 01 iunie 2011 la 07:11 - Raspunde

  eu am adormit de la ora 17 pana la 20. apoi pana la 23 am fost prin gradina..si apoi iar somnic

 4. Alina 01 iunie 2011 la 14:46 - Raspunde

  De obicei nu mai dorm ziua ca nu am timp de dormit dar daca nu mai pot sta ma pun sa dorm. Ora mea de somn este 1-2 noaptea si trezirea la 8-9! Incerc sa nu mai dorm asa mult ca nu are rost sa imi pierd viata dormind.

 5. Mihai Todor 01 iunie 2011 la 20:31 - Raspunde

  Deci matale mananci si apoi te culci.. Bun asa… Ia incearca data urmatoare sa bagi o alergare de juma’ de ora intre aceste 2 operatiuni =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.