13 Comentarii

 1. TNH 29 decembrie 2011 la 12:48 - Raspunde

  Mi se întâmplă și mie să vreau să-ți spun ceva și să mă abțin. Pentru că orice lucru scos din context îmi poate aduce înjurături și roșii stricate. Și pentru ce? Pentru că n-am avut o zi întreagă la dispoziție ca să-ți povestesc și să-ți explic cadrul? Sau poate pentru că aveam timp, dar am ales să-l umplu cu altceva?

  Sau mai sunt cazuri în care fac chestii haioase sau ciudate, iar dacă le-aș spune cuiva care are blog probabil că s-ar distra copios, și cum n-ar vrea să fie singurul a cărui zi să se fi înseninat, să povestească pe blog. Numai că una e să fii pregătit să râdă de tine prietenii, printre care și un blogger, și alta e să fii pregătit să râdă de tine câteva mii de oameni, pe care nu-i cunoști și la care poate nu vrei să le dai detalii despre viața ta. Sincer acum, dacă oamenii ar vrea ca tot ce povestesc ei să fie accesibil unui public pe care nu-l poate selecta, și-ar face cu toții blog, că doar net au aproape toți oamenii sub 30 de ani.

  Nu, faptul că nu-mi faci cunoscută identitatea nu mă ajută. Așa pot să povestesc sub pseudonim unui reporter de la Libertatea, rezultatul ar fi același.

  Dacă vreau să împart o poveste cu cineva care și-a împărțit poveștile cu mine, o fac lăsând un comentariu pe blogul lui. Astfel, el și comentatorii lui (deci doar comentatorii, nu toți cititorii!) pot învăța de la mine, așa cum am învățat și eu de la ei. Mi se pare cel mai corect. Nu vreau ca gândurile și faptele mele de arme să apară în articole pe bloguri, ci în comentarii, acolo unde publicul e triat.

  Și dacă n-aș avea o părere atât de proastă despre bloggerii din RO, poate că n-aș fi atât de precaută. De-aia citesc doar o mână de bloguri și prefer să nu le dau numele aici pentru că n-am chef de flame.

  • Robin Molnar 31 decembrie 2011 la 12:32 - Raspunde

   Să înțeleg că este o chestiune de stil personal?

 2. relansat 29 decembrie 2011 la 16:32 - Raspunde

  Mie nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva. Poate si pentru ca sunt din Moldova si aici mai toti au gura descusuta. Sau poate ca nu am realizat eu ca se ascund ei de mine, sau cine stie. Nici eu nu dau nume decat atunci cand este cazul 🙂

 3. dojo 29 decembrie 2011 la 16:56 - Raspunde

  Eu chiar nu am avut probleme din astea. Imi mai spunea o prietena: ba, pune asta pe blog, cand avea o zi cu draci si stia ca e o poveste interesanta. Chiar daca nu era nus’ cat de relevanta, in conditiile in care ea era in SUA iar cititorii mei nu sunt acolo.

  Acu’ e drept ca-s ‘aia cu siturile’ de vreo 10 ani, asa ca blogger sunt doar de data mai recenta. Probabil majoritatea au pierdut ‘specializarea’ asta din vedere 😀

  • Robin Molnar 31 decembrie 2011 la 12:33 - Raspunde

   Da, cred că au pierdut șirul, fiindcă văd din slovele tale că ai ce povesti. Și ai și de la cine. 😀

 4. Bogdan 29 decembrie 2011 la 17:33 - Raspunde

  Le este frica sa nu ajunga subiect pe blog. Oricum mi se pare o prostie.

 5. Tasia 30 decembrie 2011 la 20:01 - Raspunde

  Haha, asadar, bloggerii au devenit un fel de paparazzi de care trebuie sa te feresti ca sa nu dea la ziar? :))

 6. Ana 03 ianuarie 2012 la 00:35 - Raspunde

  On: Am grija ce vorbesc, blogger or no blogger. Sunt chestii despre care nu vorbesc niciodata cu nimeni si despre care nu scriu niciodata pe blog.
  Off: Ai scris “bogger” pe primul rand.

  • Mihai Todor 03 ianuarie 2012 la 01:11 - Raspunde

   Off: Problem solved 😀

  • Robin Molnar 03 ianuarie 2012 la 09:51 - Raspunde

   Foarte bine punctat. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.