Avem primar OK

Ştiţi că săptămâna trecută vă povesteam că sunt mândru, nevoie mare, pentru că una dintre propunerile mele legate de Revitalizarea centrului civic al municipiului Petroşani a fost acceptată. Ei bine, azi am fost să văd rezultatele [sunet de tobe în fundal]…

Da, au fost plantaţi nişte puieţi, atât de brad cât şi de pomi fructiferi, pentru că aceia dau flori.  Mă rog, de brazi sunt sigur ce erau, de pomii fructiferi nu prea. Pentru că nu mă pricep la aşa ceva. Am văzut la puieţii aceia că aveau şi câte un mugur, ceva. Deci bănuiesc şi eu că sunt fructiferi. În fine. Iată dovada.

Bine, am făcut mai multe poze, însă aceasta mi se pare cea mai grăitoare. Şi nu, nu am stat să număr să văd dacă sunt 300.

4 Comentarii

 1. Mihai Todor 08 aprilie 2009 la 17:46 - Raspunde

  Awww, how cute 🙂 Ce pitici sunt… Chiar is curios in cate zile o sa ii ciordeasca tiganii 👿

 2. Mircea PELEA 10 mai 2009 la 14:38 - Raspunde

  Felicitari ! Sunt Mircea PELEA, redactor OTV-DDTV. Ma bucur ori de cate ori gasesc cate o stire ca aceasta in care este implicata o primarie. Am dori sa realizam un material-reportaj la dv., in care sa il avem invitat pe domnul primar, dar, si pe alti oameni gospodari ai localitatii din Valea Jiului. Ce spuneti ? Astept raspunsul dv. pe adresa de e-mail: mirceapelea@yahoo.com sau la tel.: 0724619081.

  Va doresc multa sanatate si toate cele bune.

  • Robin Molnar 10 mai 2009 la 14:57 - Raspunde

   Stimate domn,

   mesajul Dvs. va fi transmis mai departe primăriei municipiului Petroşani.

   Cu respect.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.