Dimineața pe răcoare fac friptură și grătare
Titlul zice tot, dar trebuie să dezvolt. Pentru asta trebuie să vă spun că pe la ora opt am pus mâncarea la cuptor, că am visat aseară o nouă rețetă de cartofi copți-fierți la cuptor de să-mi tremure mâna când îi curățam, de dimineață.
Ei, dar eu beau cafea în timp ce din bucătărie lasciv se scurge pe sub ușă un miros de popcorn (de la uleiul de porumb) cu cartofi copți la cuptor, de tulai Doamne!, nu mai pot de poftă. Mai ales când o să pun și verdeață pe ei, poate și un strop de mujdei…
Mă rog, o să-i opresc și o să plec la muncă, fiindcă asta este parte din masa de prânz. Dar așa presimt că o să intru în ei… În fine, dimineața pe răcoare fac friptură și grătare ca să-mi fie pofta mare. Și-mi este.
Da, așa face omul ulcer și gastrită, cu apucături din astea.
P.S. Mă gândesc să-mi fac niște pește la grătar care să meargă cu ei. Dar acum, așa de dimineață, n-am curaj. Leșin aici, sunt și eu om, ce naiba!
Din cand in cand nu strica, de unde ulcer 🙂 ? Sa-ti fie pofta mare!
=)) Ulcer? De la mâncatul neregulat, stresul zilnic și de-astea.
Ne-ai luat cu titluri in rime si depsre papa…vrei sa ne omori:)
Io nu, dar am o poză pe diseară… =))
Na ca fui curios….am ajuns sa pozam fripturi…sa ne amintim cum e sa mancam:)))….Robin o sa ne fure astia si pe noi …ma uit pe realitatea la un sens giratoriu de 400000 euro…:)) jaf!
Friptura nu mai este un lux de multă vreme la noi. Este doar un aspect care ține de managementul banilor. Crezi că nu se poate face friptură din aripi de pui?
Poate ca-s si mai gustoase aripi la gratar:)
Or fi, dar mie îmi place pielea aia crocantă, prăjită. =))
Mai mult e stres, cum zici tu, nu neaparat friptura mancata o data pe luna dimineata. Sau devine un obicei la tine 😛 ?
Nu, nu, eu nu mănânc dimineața. Încerc, dar de obicei nu-mi iese.