Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
Din cand in cand nu strica, de unde ulcer 🙂 ? Sa-ti fie pofta mare!
=)) Ulcer? De la mâncatul neregulat, stresul zilnic și de-astea.
Ne-ai luat cu titluri in rime si depsre papa…vrei sa ne omori:)
Io nu, dar am o poză pe diseară… =))
Na ca fui curios….am ajuns sa pozam fripturi…sa ne amintim cum e sa mancam:)))….Robin o sa ne fure astia si pe noi …ma uit pe realitatea la un sens giratoriu de 400000 euro…:)) jaf!
Friptura nu mai este un lux de multă vreme la noi. Este doar un aspect care ține de managementul banilor. Crezi că nu se poate face friptură din aripi de pui?
Poate ca-s si mai gustoase aripi la gratar:)
Or fi, dar mie îmi place pielea aia crocantă, prăjită. =))
Mai mult e stres, cum zici tu, nu neaparat friptura mancata o data pe luna dimineata. Sau devine un obicei la tine 😛 ?
Nu, nu, eu nu mănânc dimineața. Încerc, dar de obicei nu-mi iese.