10 Comentarii

  1. Tipu' cu RCA Ieftin 2011 04 mai 2011 la 14:50 - Raspunde

    Din cand in cand nu strica, de unde ulcer 🙂 ? Sa-ti fie pofta mare!

    • Robin Molnar 04 mai 2011 la 18:26 - Raspunde

      =)) Ulcer? De la mâncatul neregulat, stresul zilnic și de-astea.

  2. joita lucian 04 mai 2011 la 17:03 - Raspunde

    Ne-ai luat cu titluri in rime si depsre papa…vrei sa ne omori:)

    • Robin Molnar 04 mai 2011 la 18:26 - Raspunde

      Io nu, dar am o poză pe diseară… =))

      • joita lucian 04 mai 2011 la 19:44 - Raspunde

        Na ca fui curios….am ajuns sa pozam fripturi…sa ne amintim cum e sa mancam:)))….Robin o sa ne fure astia si pe noi …ma uit pe realitatea la un sens giratoriu de 400000 euro…:)) jaf!

        • Robin Molnar 04 mai 2011 la 21:47 - Raspunde

          Friptura nu mai este un lux de multă vreme la noi. Este doar un aspect care ține de managementul banilor. Crezi că nu se poate face friptură din aripi de pui?

          • joita lucian 05 mai 2011 la 12:51 -

            Poate ca-s si mai gustoase aripi la gratar:)

          • Robin Molnar 05 mai 2011 la 17:03 -

            Or fi, dar mie îmi place pielea aia crocantă, prăjită. =))

  3. Tipu' cu RCA Ieftin 2011 04 mai 2011 la 20:12 - Raspunde

    Mai mult e stres, cum zici tu, nu neaparat friptura mancata o data pe luna dimineata. Sau devine un obicei la tine 😛 ?

    • Robin Molnar 04 mai 2011 la 21:48 - Raspunde

      Nu, nu, eu nu mănânc dimineața. Încerc, dar de obicei nu-mi iese.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.