6 Comentarii

 1. TNH 31 martie 2010 la 03:07 - Raspunde

  Eu vroiam să fiu explorator sau geograf şi copiam toate hărţile ciudate din romanele de aventuri pe care le citeam. Ca un fel de cireaşă de pe tort, visam să descopăr Atlantida.
  Apoi mi-am dat seama că dacă nu apar prea detaliat în Atlasul meu, asta nu înseamnă că toate locurile n-au fost deja cartografiate. Cât despre Atlantida, am şi uitat de ea din cauză că mi-am dat seama că nu există echipamente de cercetare atât de precise care să reziste mult la mare adâncime, pentru că nu eram atât de idealistă încât să cred că o s-o găsesc în mai puţin de 5 sau 6 ani.
  Era fain, pe vremea aia când încă nu-mi venise mintea la cap. Bine, nici acum nu pot spune că sunt complet normală. :nuu:

 2. claudia 01 aprilie 2010 la 15:27 - Raspunde

  Interesant. E prima data, dupa multi ani, cand fac halta-n memorie. In vacanta aceea de vara am intrat in campul muncii, la ILF. Si, din primul salariu, i-am cumparat mamei o rata din portelan(va mai aduceti aminte de moda de-atunci? mileurile din macrame puse pe mobila si, cum pe acestea tronau cuminti bibelouri?) =)

  • Robin Molnar 01 aprilie 2010 la 23:29 - Raspunde

   =D E clar, suntem bătrâni rău! =D Oricum, gestul tău mi se pare foarte drăguț. =D

   • claudia 02 aprilie 2010 la 19:58 - Raspunde

    La 25 de ani te consideri batran? Off, of, asta-i defectul generatiei voastre! Inseamna ca eu, la cei \”25 + n\” ani, am fugit de la Antipa. =(

    • Robin Molnar 03 aprilie 2010 la 05:20 - Raspunde

     =D Mi se părea mie că te-am văzut acolo, când am fost în excursie cu una de mă înșela. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.