Dragi marketeri, de ziua mea…

Știți ce vreau eu de ziua mea? Să mă lăsați în pace. Nu, n-am nevoie de 15% reducere la inutilități. Nu am nevoie de oferte speciale la televizoare. Nu vreau să-mi iau gel de câini. Nu, chiar nu mă interesează un last minute city break la Moscova.

Nu vreau 10%, nu vreau 50%, nu vreau nimic. Vreau să-mi trag sufletul, tihnit, vreau să beau o bere cu prietenii, vreau să ies în oraș cu familia, vreau să încălzesc plapuma pe dedesubt și să torn aer în paharul de vin.

100% nu vreau ofertele voastre, nu vreau puncte bonus, nu vreau oferte de nerefuzat, nu vă vreau, pentru că ziua mea este despre mine, numai și numai despre mine, și nicidecum despre voi, iar agasările voastre cu oferte peste oferte sunt la fel de dezirabile precum telefonul dat de Sile Cămătaru prin care mă anunță că încă nu-mi taie degetul.

Este util dar, paradoxal, inutil. Chiar vă întreb, dragi marketeri, voi asta vă doriți de ziua voastră, să cheltuiți bani în neștire pe lururi inutile? Chiar asta vă doriți? Să primiți j de mii de oferte neinteresante, de la furnică la bibilică? Chiar nu vă doriți mai puține mailuri, mai puține mesaje, mai puține interacțiuni și mai multă mentă de frecat?

Alerg 364 de zile pe an, 365 în anii bisecți, iar de ziua mea nu, pentru că nu vreau. Nu vreau aceleași mailuri, cu aceleași oferte la fel de proaste, nu vreau reduceri, cupoane la telefoane, cărți de dezvoltare personală și nici ventile de bicicletă. De ziua mea, și sunt foarte sincer, vreau să dau în mintea copiilor, vreau să fur cireașa de pe tort, vreau să nu răspund la telefon și nimeni să nu se supere, vreau să mă scald în pisici și să degust un cidru sau un vin.

De fapt, de ziua mea vreau să nu cumpăr nimic, vreau o zi altfel, vreau o zi care nu include nimic din ceea ce aveți voi de oferit. Pentru că în viață lucrurile cele mai bune nu sunt pe bani, iar de ziua mea le vreau pe toate! De două ori, să-mi ajungă!

Ca atare, lăsați-mă în pace, este cel mai frumos cadou!

3 Comentarii

 1. Z 28 mai 2016 la 19:35 - Raspunde

  …da’ o bere dai de ziua ta?

  • Robin Molnar 29 mai 2016 la 22:06 - Raspunde

   🙂 Poate. Trimite-mi adresa pe email.

   • Z 31 mai 2016 la 19:27 - Raspunde

    …Phoenix, AZ, USA :)…mai bine cu prima ocazie cand ajung la Cluj sau Petrosani 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.