M-am trezit cu mașina vandalizată în parcare

Grilaj stânga-față lipsă la Smart ForTwo

Grilaj stânga-față lipsă la Smart ForTwo

Ca roțile să-mi fie dezumflate des, m-am obișnuit, mai ales după ce am apărut ca anti-PSD-ist la gazetă. Că anul trecut m-am trezit c-o urmă de cheie pe portiera din dreapta, de sus și până jos, la fel, m-am gândit că poate am zgâriat-o la vreo spălătorie, că prea era dreaptă, deși crăpătura care s-a căscat în masca de plastic a portierei m-a ars un pic la buzunar și m-a făcut să-mi pun întrebări…

Azi dimineață, însă, plecând spre muncă, am văzut că mașinii îi lipsește un grilaj de plastic care, ieri, era la locul lui. Așa că m-am apropiat de mașină și am început s-o inspectez, și am constatat că janta roții din stânga-față îmi este vopsită cu roz/ mov, lucru care m-a înfuriat nespus.

Roata stânga-față vopsită la Smart ForTwo

Roata stânga-față vopsită la Smart ForTwo

Sunt un tip cu simțul umorului și extrem de tolerant. Dar dacă te apuci să-mi iei piese din mașină și să mi-o vopsești, atunci negreșit mă supăr și chem poliția, ceea ce  –  delatfel – am și făcut. Adică, am sunat la 112, i-am explicat doamnei care este urgența mea, poliția a trimis un echipaj, a venit, a constatat, totul a fost foarte colocvial și corect, apoi m-am dus la Secția 2 de Poliție Cluj-Napoca pentru o declarație/ reclamație și gata, acum aștept.

Sigur, toată chestia a durat ceva mai mult de o oră, oamenii au fost operativi și n-am ce să le reproșez, dar eu scriu mai încet, la pix, mai ales când trebuie să compun o declarație și limbajul de lemn mă sleiește de puteri.

Vedeți voi (?), în viața reală nu sunt diferit de ceea ce fac și spun pe internet, că-mi asum tot. Și dacă pe internet sunt un cal breaz, vă asigur că și-n viața reală sunt la fel de breaz și nu înghit mizerii de la nimeni, așa că m-am constituit parte civilă și aștept cu nerăbdare ca poliția să ia înregistrările camerelor video de la magazinul Farmec, în fața căruia eram parcat pe un loc neasignat, să vedem cine și – mai ales – de ce-mi face mizerii de-astea.

4 Comentarii

 1. ice4you 17 decembrie 2013 la 08:28 - Raspunde

  Presupunand ca acele camere “mergeau”, autorii vor fi de la foarte greu in sus de indentificat pentru ca oricum is prea multe hartoage si munca de teren pentru “nimic”. Ai de a face cu niste copii teribilisti care se distreaza prin parcari.

  • Robin Molnar 17 decembrie 2013 la 09:18 - Raspunde

   De obicei, ai dreptate. Și totuși, astăzi sper să nu…

 2. Bogdan 19 decembrie 2013 la 00:35 - Raspunde

  Ar fi o minune să fie prinşi, cum zice englezul “rahat a apărut”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.