Note de călătorie – 10 Ianuarie 2017

  1. Credeați că aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca este sat fără câini? Tocmai am văzut echipa anti-tero. Fain echipament, kevlar + semi-automată de parașutiști, bune tare!
  2. Cafeaua de la AirDolomiti este bună, am cerut un refill.
  3. Deasupra Ungariei sunt turbulențe de parcă PSD-ul a câștigat și la ei. Oh, wait.
  4. Am făcut-o și pe asta: înaintea mea, la toaletă a intrat un domn foarte prezentabil, foarte bine îmbrăcat. Acum scot un pumn de șervetele din vasul WC-ului, că dacă se înfundă buda aterizăm de urgență naiba știe pe unde, iar eu mai am un avion de prins, deci nu. Nu înțeleg, povesteam cu un coleg, dacă tot faci efortul suplimentar de a te îmbrăca frumos, de ce să nu menții acel minim efort de a te comporta ca un om normal și să lași toaleta normală?
  5. Dacă și la 10,000 de metri se scutură avionul, vă dați seama cam ce este jos…
  6. În aeroportul din München, la un restaurant lucrează un român din Oradea care a povestit cu un coleg despre politică, despre cum a câștigat PSD, despre cum primăriile non-PSD nu primesc bani și despre cum trebuie să mai stea prin Germania încă vreo patru ani deprimanți, pentru că vrea normalitate și nu o găsește acasă.
  7. Lufthansa, cel puțin pe zborul München – Manchester operat de Austrian Airlines, are un sandviș de curcan grozav, finuț, select, delicios. Am mâncat trei. dar nu vă pot divulga secretul meseriei!
  8. Îmi place faptul că, lăsând poziționarea telefonului pornită, chiar și în modul avion, ora telefonului se schimbă automat pe fusul orar în care zburăm.
  9. Aterizarea a fost interesantă. Și totuși, n-a aplaudat nimeni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.