OK, ghinioanele încep să se lege

OK, ghinioanele încep să se lege, lucru care mă îngrijorează tare de tot. După ce am pierdut trenul Duminică, după ce mi-am uitat cheile în ușă peste noapte, după ce mi-am scăpat periuța de dinți în veceu, după ce am montat greșit o piesă de mobilier și după ce am avut o gârlă de ghinion cu sticlele de lapte, azi am mai pățit una.

În pauza de masă am mers să-mi iau de mâncare. Și să nu vă spun că m-am grețăluit instantaneu când am gustat friptura din pulpă de porc care, culmea, era mai de grabă crudă. Am crezut că-mi borăsc și sufletul, nu altceva. Bleah.

7 Comentarii

  1. Mihai Todor 16 septembrie 2010 la 01:26 - Raspunde

    Al’ dată mănâncă și tu pui sau pește. E mai sănătos și mai ușor de preparat 😉

    • Robin Molnar 16 septembrie 2010 la 09:39 - Raspunde

      =D Da, cred că așa o să fac. Bine, deja mi s-a cam acrit de pui. =D

    • Molnar Bianca Andreea 16 septembrie 2010 la 11:20 - Raspunde

      =D Gresit mai Mihai! In nici un caz pui! Puiul e mult mai periculos!

      V-am mai zis si va repet: carnea de VITEL si de peste sunt cele mai recomandate. Carnea de vitel nu are grasimi.
      Cat poate fi de greu?

      • Robin Molnar 16 septembrie 2010 la 22:40 - Raspunde

        =D Bou pe vițel nu se mănâncă. =D

      • Mihai Todor 16 septembrie 2010 la 23:36 - Raspunde

        @Bianca: Eh, cine are bani de carne de vițel? 😛

  2. Molnar Bianca Andreea 19 septembrie 2010 la 16:23 - Raspunde

    un vitel de aprox 50 kg viu a costat 700 ron

    • Robin Molnar 20 septembrie 2010 la 08:55 - Raspunde

      =D Adică 250 – 500 de grătare de vită au costat 700 de lei sau, altfel spus, 1000 de chifle de hamburger au costat 700 de lei. =D Ieftin. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.