Poate nu o să credeți

Poate nu o să credeți, dar m-am pus pe cântar iar acesta indica nouăzeci și șase de kilograme. De la o sută patru, cât îmi indica pe 29 Decembrie. Și nu, nu vrea să mă laud ci să spun că de când m-am lăsat de fumat mi-am dat seama că pot fi stăpânul lumii. Lumii mele, desigur.

8 Comentarii

 1. joita lucian 30 ianuarie 2011 la 19:46 - Raspunde

  o singura rugaminte am si eu zi-mi cum ai lasat tigarile ca eu cu a fata mea ma cert zilnic din cauza lor cum treci peste momentele alea grele cand iti vine sa fumezi….ms si bravo tie!

  • Robin Molnar 30 ianuarie 2011 la 22:57 - Raspunde

   Păi am tot zis că mă las până când, într-o zi, mi s-a pus în vedere. Cum sunt un om de cuvânt și o mare voință, m-am lăsat destul de ușor și de repede. Într-o dimineață mi-am spus că mă las și n-am fumat. Mă rog, în decurs de vreo o săptămână am mai fumat vreo opt țigări, dar îmi spuneam mereu că nu mai fumez. Asta și cu un pic de plasturi a făcut ca eu să mă las. Și chiar fumam.

   Secretul este că nimeni nu se poate lăsa brusc, după zece ani de țigări, dar dacă o faci gradual spre brusc, adică mai băgând câte una la trei zile, mai ai șanse. Ideea este că dacă un fumător zice că se lasă de fumat, dar cedează, este dărâmat psihic și zice că nu se poate lăsa. Ceea ce este fals, o țigară mai răruț este necesară pentru stabilizarea neuro-chimic, atunci când sevrajul este aproape incontrolabil.

 2. RCA Ieftin 2011 30 ianuarie 2011 la 22:16 - Raspunde

  8kg, felicitări! Ai stat la cură şi de Revelion?

  • Robin Molnar 30 ianuarie 2011 la 23:03 - Raspunde

   😀 Da, evident. Bine, am mâncat tort, recunosc, dar nu m-am îndopat sau ceva.

 3. Trodat 31 ianuarie 2011 la 09:34 - Raspunde

  sevraj….nu stiam ca atat de grav e la tigari dar te cred pe cuvant 🙂

  • Robin Molnar 31 ianuarie 2011 la 19:25 - Raspunde

   🙁 Este sevraj, da. De asta este atât de greu să te și lași.

 4. joita lucian 31 ianuarie 2011 la 09:52 - Raspunde

  Robin sper ca ai inteles ca e vorba despre prietena mea nu de mine eu nu suport tigarile,am sa-i dau sa citeasca si ei,ca mi-a mancat zilele, sincer si su am o vointa de fier sunt fost sportiv de performanta si am acam invatat sa-mi inving limitele,ea nu si nu si eu am alergie la fum, dar o s-o pun sa citeasca…si daca t ai putut tre sa poata si ea! Mersi mult inc o data:)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.