7 Comentarii

 1. ciresica 13 martie 2011 la 13:24 - Raspunde

  Manca-l-ar mama de nervos! Acum ce a mai facut aia? Daca era dupa mine mergeam direct la OPC. Sa vezi acolo distractie. Si stii ce e fun? Ca astia iau in serios cererile. Cui nu i-ar conveni sa ia niste bani…asa mai multicei de la firmele astea mari?

  • Robin Molnar 13 martie 2011 la 13:31 - Raspunde

   =)) Sunt curios ce fel de măsline dorea omul. Că OPC-ul singur ar fi fost interesat de o posibilă colaborare.

  • Mihai Todor 13 martie 2011 la 15:24 - Raspunde

   Normal că-s nervos dragă. Nu îmi convine să fiu luat pe post de specimene inferioare. Dacă nu e în stare să respecte niște reguli simple de igienă ca vânzătoare, nu-i nici o problemă, că e nevoie și de măturători de stradă.

 2. Mihai Todor 13 martie 2011 la 15:20 - Raspunde

  @Robin: Bre, iară postezi draci pe blog? 😛

  Legat de femeia de la măsline, ce să facă… S-a gândit să repete iar operațiunea cu vârâtu’ mâinii fără mănușa de plastic în vasu’ de măsline, că deh, tre’ să-mi demonstreze că acele măsline nu sunt bune. Da, era aceeași femeie, trecută de a 2-a tinerețe și probabil crescută la țară, în grajd, lângă porci. Să mor dacă înțeleg de ce dracu’ le mai au expuse dacă “nu sunt bune”. Îmi venea să îi torn castronu’ în cap. În fine, tare m-aș bucura să nu îi mai văd moaca aia stafidită la raionul respectiv când oi mai trece prin Carrefour.

  • Robin Molnar 13 martie 2011 la 15:28 - Raspunde

   Da, postez. 😀 Că-mi place să văd cum lumea se implică direct și nemijlocit în cultivarea, educarea și propășirea materială și spirituală a poporului român. =))

 3. Daniela 13 martie 2011 la 22:56 - Raspunde

  Ai dreptate! Si eu am fost vanzatoare dar nu la masline si mezeluri ci la paine. faza la mine era ca firma nu prea ne dadea pungi si manusi. iti dai seama ca manusile se rup repede, mai ales daca e paine calda, de abia scoasa din cuptor.

  • Mihai Todor 13 martie 2011 la 23:17 - Raspunde

   Înțeleg asta, dar aici e pur și simplu nesimțire combinată cu prostie, din moment ce are o spatulă pe care o folosește ca să le pună în pungă.

   Pâine nu mai cumpăr de multă vreme, decât de aia de secară direct feliată, de la Vel Pitar, dar din motive de regim alimentar. Oricum, sunt obișnuit să mănânc pâine pe care au pus mulți vânzători mâna. Aia e. Îmi dau seama când condițiile de muncă nu permit nivelul de igienă pe care mi-l doresc eu. Probabil asta mă face oarecum ipocrit, dar, dacă atunci când se poate mai bine nu se face, înseamnă că țara asta va rămâne mereu o cocină.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.