Știri hazlii

Un şofer de autobuz german a ameninţat o tânără de 20 de ani că o dă jos din autobuz în oraşul Lindau pe motiv că era prea sexy, informează, marţi, The Scotsman.   “A oprit brusc autobuzul. A deschis uşa şi a urlat la mine: «Decolteul tău îmi distrage atenţia de fiecare dată când mă uit în oglindă şi nu mă pot concentra asupra traficului. Dacă nu te aşezi în altă parte, va trebui să te dau jos din autobuz»”, a relatat femeia, Debora C, citată de ziarul Bild.   Tânăra a spus că a luat loc în altă parte a autobuzului, dar a fost foarte umilită. “Şoferul are dreptul să facă asta şi a făcut ce trebuia. Atenţia unui şofer nu poate fi distrasă, deoarece pierderea concentrării reprezintă un pericol pentru pasageri”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei de transport.

***

Compania Durex ar putea fi acuzată de abuzuri sexuale asupra telefoanelor mobile. Şi nu e vorba de orice telefon, ci de ultra-mediatizatul iPhone. Noua aplicaţie Durex pentru iPhone transmite acelaşi mesaj scurt pe care orice om responsabil ar trebui să-l cunoască: protejează-te.

Inedit este modul în care ni se transmite mesajul: două telefoane Apple fac sex neprotejat , iar iPhone-ul de sex feminin rămâne însărcinat şi naşte. Cine plăteşte pensia alimentară şi cine are grijă de nou-născut? În niciun caz Steve Jobs.

Programul Durex Baby te va sâcâi să acorzi atenţia cuvenită copilului virtual: să te joci cu el, să-l hrăneşti, să-l calmezi când începe să plângă. În plus, dacă ai cont pe Facebook, toţi prietenii tăi vor afla că ai devenit tătic. Concluzia e simplă: vrei să eviţi o sarcină nedorită, foloseşte prezervativul.

Aplicaţia este una fictivă, în cadrul reclamei Durex la prezervative.

***

O companie croată a lansat pe piaţă o pernă în formă de sâni, asigurându-i pe utilizatori că vor beneficia de o mai bună poziţie a gâtului în timpul somnului şi de o odihnă plăcută, potrivit presei locale.

Confecţionată din lână, această pernă nu are pereche atunci când persoana care o foloseşte se uită la televizor, deoarece “îi menţine gâtul într-o poziţie corectă”, a afirmat compania producătoare în fişa tehnică a produsului, postată pe site-ul www.globustrgovina.biz.
Goran Tonkic, creatorul acestui produs, a declarat pentru publicaţia Vecernji List că oamenii din Croaţia ezită încă să expună acest obiect insolit pe canapelele din sufrageriile lor.

“Nu văd care este problema, din moment ce forma sa este anatomică şi permite utilizatorului să aibă un somn agreabil. Nu există nicio conotaţie sexuală”, a declarat Goran Tonkic, adăugând că a omologat această pernă specială pe piaţa europeană.
Compania sa, Globus, cu sediul în oraşul Slavonski Brod, este specializată în confecţionarea pieselor de mobilier.

***

Un tun ce nu se poate compara cu “tunurile” oamenilor de afaceri, dar care impresionează prin puterea lui raportată la dimensiunile neglijabile. Deşi îl poţi ascunde cu uşurinţă în palmă, jucărioara are suficientă forţă cât să găurească o cutie de suc, să spargă un ou, un bec sau chiar o halbă de bere.

Amatorii de proiecte DIY (Do It Yourself), aflaţi în pană de idei, au acum la ce să lucreze.

***

Un om pleacă de la serviciu în pauza de masă şi, grăbit, dă o fugă la bancă să-şi plătească rata la credit. Ajunge la bancă, intră şi vede fericit că nu mai e nimeni. Se apropie de ghişeu:

– Bună ziua… am de plătit un credit, vă rog!

Casieriţa:

– Vă rog să vă întoarceţi la coadă şi să vă aşteptaţi rândul, ca toată lumea…

Omul nostru, nedumerit, se uită în jur, iese din bancă, apoi intră din nou, tot nimeni… aşteaptă puţin, apoi merge la casierie:

– Bună ziua… am de plătit un credit!

Casieriţa îl invită iar să aştepte la coadă până-i vine rândul… la care omul nostru se întinde peste ghişeu şi-i arde o palmă sănătoasă! Casieriţa, zbuciumată:

– Cine-a dat?

Omul nostru răspunde:

– Nu ştiu, nu vezi ce aglomeraţie e aici?

***

Un chinez, în vârstă de 54 de ani, mănâncă becuri încă de la vârsta de 12 ani, reuşind să înghită până acum 1.500 de asemenea elemente de iluminat. Wang Xianjun, mănâncă, de fiecare dată când are poftă, câte un bec, dar nu mai mult de unul pe zi, el considerând sticla un “aliment” crocant şi delicios, scrie apropo.ro.

Chinezul a povestit cum a înghiţit accidental un os de peşte destul de gros, dar nu i s-a întâmplat nimic şi din curiozitate a încercat şi nişte cioburi de pahare şi, la fel, n-a păţit nimic. Bărbatul a făcut diverse analize, pentru a vedea cum stă cu sănătatea, însă acest ciudat obicei nu pare să aibă vreun efect negativ asupra sa.

Cu toate acestea, “gurmandul luminat” nu se mai poate alimenta cu becuri incandescente de pe piaţa Uniunii Europene, care au intrat deja în istoria UE, fiind interzisă utilizarea acestora începând din acest an!

***

De-acum e “oficial”: căsătoria face bine sănătăţii. Persoanele căsătorite suferă mai puţin de boli, atât fizice şi psihice, decât cei care aleg să-şi trăiască viaţa singuri. Nu încetează s-o confirme, de mulţi ani încoace, numeroase studii publicate în reviste ştiinţifice de universităţi şi institute de cercetare, din toate colţurile lumii.

Într-un amplu articol, apărut recent în New York Times, se arată că cercetările pe această temă datează încă din 1858; de-atunci când un epidemiolog britanic pe nume William Farr şi-a propus să studieze ceea ce el numea “condiţia conjugală” a oamenilor din Franţa.

Cercetătorul a purces prin a împărţi populaţia adultă în trei categorii distincte: “căsătoriţii”, “celibatarii” (cei fără nicio căsătorie la activ) şi “văduvii” (cei trecuţi prin experienţa morţii unui soţ).

Servindu-se de evidenţele naşterilor, deceselor şi căsătoriilor, Farr a analizat apoi ratele mortalităţii corespunzătoare celor trei categorii, la vârste diferite. În urma acestui studiu, considerat acum drept deschizător de drumuri întrucât a pus bazele unui nou domeniu, cel al statisticilor medicale, a reieşit că, la cei din categoria celibatarilor, moartea survine în urma unei boli “într-o proporţie covârşitoare” faţă de cei căsătoriţi, cel mai vitregiţi de soartă dovedindu-se totuşi a fi, şi din acest punct de vedere, cei văduvi.

Mulțumesc frumos Mihai Todor.

7 Comentarii

 1. Mihai Todor 05 ianuarie 2011 la 18:16 - Raspunde

  Robin a uitat sa mentioneze sursa, adica eu, care este 😀

 2. Robin Molnar 05 ianuarie 2011 la 18:17 - Raspunde

  Dude, n-am uitat, cum poți să spui așa ceva? =)) Te-am trecut direct la tag: mt. 😛 Dar, no, dacă îți face plăcere…

  • Mihai Todor 05 ianuarie 2011 la 18:26 - Raspunde

   Of, of, se vede ca am avut amandoi “mult” de lucru azi =))

   • Robin Molnar 05 ianuarie 2011 la 18:51 - Raspunde

    Nu știu cum poți să spui asta, eu încă sunt la muncă. =))

    • Mihai Todor 05 ianuarie 2011 la 18:54 - Raspunde

     Apai no, si eu, cica =))

     • Robin Molnar 05 ianuarie 2011 la 18:57 -

      Sincer să fiu, să nu creadă lumea că îs șmecher, îs în afara programului și am avut un meeting pe care trebuia să-l iau de la birou, deci aveam de așteptat. =)) Deci nu-s șmecher.

     • Mihai Todor 05 ianuarie 2011 la 19:05 -

      Si eu am avut un “meeting” d’asta azi dimineata, intre cearceafuri, pana pe la ora 9, cand m-a izbit (cu cea mai mare nesimtire) o raza de lumina taman intre ochi 😛

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.