M-am convins definitiv cum e cu competenții ăștia

Mă refer la Ministrul de Interne și la conflictul de ieri de la fostul sediu al PRM, unde VC Tudor și-a permis să ultragieze autoritatea reprezentată de niște polițiști incapabili. Lăsând la o parte jegul maxim al politicianului pitoresc, cred că ministrul de interne trebuia să ia măsuri instantanee și să-i dea pe polițaii ăia afară. Afară!

Ce polițiștii inimii mele îs ăia care se pleacă și se umilesc, în loc să acționeze în litera și spiritul legii? Pe cine apără, de fapt, cățeii ăia de usturoi? Că mai mult pute fundul sub ei de lașitate și incompetență. De aceea, zic, polițiștii ăia trebuiesc concediați. Eu, dacă aș fi fost ministru, îi concediam pe toți pentru incompetență, în secunda aia. Și aduceam niște polițiști capabili să-și facă treaba și să acționeze în spiritul și litera legii.

Așa, am avut parte de un jalnic circ de nesimțire și incompetență. Pe banii noștri, mulți, în fond și la urma urmei. E trist că ultima dată când statul și-a manifestat coerent autoritatea a fost la uitata mineriadă din 1999.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.