Scrisoare deschisă către Heineken România S.A.
Dragă Heineken România S.A.,
Îți scriu în calitate de adulatru băutor de Ciuc Radler și aș vrea să știu dacă este posibil să te îmbeți de la această băutură.
Personal, nu sunt ferm convins că așa ceva este posibil, întrucât cele 63% de limonadă din soluţie dizolvă binișor cele doar 37% de bere, din care doar un mic procent este alcool.
Teoria mea este că apogeul alcoolic este maxim la prima doză, și scade cu fiecare doză consumată, invers decât te-ai aștepta.
Pe de altă parte, unele părți ale ecuației sunt constante, așa că am putea avea un efect invers celui teoretizat de mine, adică de direct proporționalitate.
Dragă Heineken România S.A., te rog să-mi demonstrezi – desigur, în scop pur experimental – oricare dintre cele două aspecte. Chiar sunt disponibil, ca voluntar, pentru măsurarea alcoolemiei în funcție de berile consumate! Și nu numai!
Puteți să mă legați de butoi! Putem face un concurs de halbere-viteză sau sticlism de anduranță, orice, numai răspundeți-mi la întrebare:
– Este, sau nu este, posibil să te îmbeți de la Ciuc Radler?
Bre, tu vrei să faci intoxicație cu E-uri? 😛
Nu cred că e cazul aici. 🙂
Chiar nu cred ca e posibil. Trebuie sa bei o cantitate mult prea mare sau sa te imbeti de la foarte putin alcool.
Io știu?
Ar trebui sa faca experimentul asta cu tine si sa il reia la sfarsitul fiecarei saptamani timp de un an. Sa aiba date concludente cei de la Heineken.
=)) Vrem să avem rezultate precise, nu?
Normal. Pai ne jucam cu berea! 😀