„OUR BODY: Universul Interior”: ultima lună la Cluj

  • Vizitatori la expoziția științifică Our Body (2)
  • Vizitatori la expoziția științifică Our Body (1)

Luna Octombrie este ultima lună în care clujenii, și nu numai, pot vizita  expoziția „OUR BODY: Universul Interior. Peste 13 000 de persoane, atât români cât și străini, i-au trecut pragul până acum, de la deschiderea sa.

• Cel mai tânăr vizitator al expoziției a avut 6 luni (a vizitat expoziția în brațele mamei), iar cel mai bătrân a avut 78 ani. 35% la sută din vizitatori sunt copii.

• Cele peste 200 de exponate au fost admirate până acum de turiști britanici, americani, danezi, unguri, francezi, spanioli, turci, italieni și germani.

• Ca urmare a ecourilor favorabile și a numărului mare de vizitatori, alte două centre comerciale din alte două orașe mari ale României au solicitat preluarea expoziției în spațiile lor. Negocierile sunt în plină desfășurare.

• Vizitarea expoziției durează, în medie, între 45 și 60 de minute, dar recordul de timp petrecut cu studierea exponatelor anatomice l-a atins un clujean care a petrecut nici mai mult, nici mai puțin de 5 ore în expoziție.

De aici

Our Body: Universul Interior este o expoziție educativ-științifică, iar eu țin foarte mult le educație și cunoaștere, de aceea insist.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.