Vreau jucărie nouă…

Ok. Am o jucărie bunicică, nu zic nu. Dar vreau o jucărie nouă, pentru că pe 28 Octombrie 2008 iese la înaintare jocul Fallout 3! Şi râşniţa mea actuală nu-l poate rula. Pentru că nu-i place placa video.

Eu sunt genul de om care în rarile ocazii când se pune să se joace… well… se joacă, nu glumă. Şi pentru asta am nevoie de o jucărie ceva mai bună la jocuri, că a mea este office & engineering  oriented. În fine. Cred că o staţie de lucru de tip Dell Studio Hybrid 140G şi-ar face treaba.

Amu să vă zic şi de ce am nevoie de ea!

După părerea mea cel mai liniştitor lucru când vii seara obosit de la muncă este să faci un mic kill (en, omor)*. Nu mare, ci aşa, de câteva ore. Nu trebuie să faci mare lucru ci doar să asfaltezi cu nenorociţi, hoţi, tâlhari, terorişti, mai ajuţi pe cineva care are probleme, mai faci un mic târg, chestii de-astea post-nucleare.

Sincer, jocul ăla este atât de addictive încât am făcut şi un mic comic strip.

Fallout

Dar să revin la staţia de lucru! Am nevoie de ea din motive medicale. Adică stând atâta la PC şi tot, am nevoie să mă relaxez. Şi cum se poate mai bine decât cu un Intel Core2 Duo T8100 cu 3MB cache? Acum vreo 10 ani aveam un sistem cu 16 MB de RAM pe SIMM-uri de-ălea mici de 32 de pini. Acum 3 MB de cache… La pariu că dacă îmi pun mintea cu el îl fac să gătească şi să spele. Ceea ce pentru un burlac ca mine (da, ştiu, sună surprinzător) nu este chiar de-aici de acolo.

Ce să vă spun că are? Are absoult tot ce trebuie: HDD suficient, audio de înaltă definiţie, Gigabit LAN (adică reţea aproape la fel de rapidă ca un hard disk intern), USB, Firewire şi alte chestii care nu ştiu la ce folosesc, dar dau bine la public. Să nu mai spun de placa video cu suport DirectX 10.0, Shader Model 4.0 and OpenGL 2.0…

Plus că vine cu Vista în engleză, ceea ce pentru un anglofon ca mine este un lucru minunat!

Sincer, cu un calculator ca ăsta mi-aş rezolva toate problemele (mă rog, majoritatea): am cu ce mă relaxa, are cine găti, spăla, călca. Plus că, spre deosebire de o femeie, calculatorul ăsta face întotdeauna ceea ce îi spui. Dacă vrei să-i mai tacă strâmba aia de gură opreşti winamp-ul şi alte de-astea. Plus că nu te înşeală, nu te bărfeşte cu prietenele, nu te cară 14 ore prin magazine şi nici nu trebuie să ţii minte ziua când v-aţi cunoscut (oricum, ar fi cam greu de uitat cu aşa sculă).

Să nu mai spun că nu-ţi reproşează că alţii au HDD-ul mai mare, sau că lucrează mai repede (ar minţi oricum, doar ca să mă oftic, ceea ce se şi întâmplă), sau că sunt mai sensibili şi alte de-astea.

Pentru calculatorul ăsta eu sunt un tip perfect! Vreau să fiu perfect. Aşa că, dacă mi-l faceţi cadou în cadrul concursului SuperBlog 2008, promit să nu mă supăr!

* Nu e mai bine decât hadea-badea. Mă rog, nimic nu este mai bun decât un hadea-badea. Deci nu se pune!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.