Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
Arată bine. La friptura de ied sunt două “secrete”: vinul şi usturoiul din belşug, aşa cum ai spus. Bunicul făcea în sat o friptură de ied demnţială, de Paşte. Parcă e mai gustos decât mielul.
Da, adevărul este că ar fi ieșit un pic mai fraged cu niscaiva vin. 🙂
Oh, da!
Delicios!
P.S. Pana acum, credeam ca gheruta ta e o pisica, acum m-am lamurit ca o pisica nu gateste ied la cuptor. 🙂
=)) Eh, poate că n-am fost destul de explicit.