5 Comentarii

  1. Moga Florin 18 martie 2013 la 13:31 - Raspunde

    Arată bine. La friptura de ied sunt două “secrete”: vinul şi usturoiul din belşug, aşa cum ai spus. Bunicul făcea în sat o friptură de ied demnţială, de Paşte. Parcă e mai gustos decât mielul.

    • Robin Molnar 02 aprilie 2013 la 08:27 - Raspunde

      Da, adevărul este că ar fi ieșit un pic mai fraged cu niscaiva vin. 🙂

  2. Cudi 18 martie 2013 la 14:27 - Raspunde

    Oh, da!

  3. Cipri.S 19 martie 2013 la 08:46 - Raspunde

    Delicios!
    P.S. Pana acum, credeam ca gheruta ta e o pisica, acum m-am lamurit ca o pisica nu gateste ied la cuptor. 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.