Tocăniţă de cartofi cu adaos de legume

Ca să nu behăi de la atâtea fripturi şi mâncăruri prăjite, mai ales că astăzi este Luni şi trebuie să mă dreg după week-end, după ce am reparat râşniţa m-am pus de am făcut o tocăniţă de cartofi cu ce afumătură şi ce alte cărnuri mai aveam pe acasă. Că, deh, o ciobiţă la vremea ei face cât toate friptanele (expreisa asta parcă era altfel…).

Iată:

Cum am făcut? Am luat un pic de ulei şi l-am pus pe fundul celei mai mari oale pe care o am (vreo 3 litri), peste care am pus carnea tăiată cubuleţe mici, la semi-prăjit, şi ceapa, la călit. Peste car am pus cartofii tăiaţi rondele, apă, vegeta, legume semicongelate (mestec pentru Borş românesc) iar, la final, bulionul. Am lăsat oala pe foc mic, să mai scadă, că nu vroiam să fac ciorbă.

Simplu, eficient, elegant, delicios, sănătos şi curat. Noapte bună!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Robintel
Despre Politica de Confidențialitate

Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.

Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.

Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.

Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.