3.5 tone de prostie crasă

Eram în Petroşani pe DN66 (pe centură) şi mergeam aproximativ regulamentar (55 Km/h), în coloană. Maşina din faţă era, totuşi, destul de departe, dar nu mă sinchiseam de ea fiindcă depăşiri nu se puteau face (linie dublă continuă iar banda întâi ocupată cu vehicule staţionate).

În spatele meu se lipeşte unul cu ceva dubă alb cu ceva verde, de 3,5 tone, destul de agitat, dealtfel. Şi cum mergeam eu relaxat şi atent la drum, totodată, mă uit să văd ce face ăla din spate, care era la 50 de centimetri de mine. Când mă uit în oglinda retrovizoare numai ce văd că nu mai este. Mă uit în oglinda laterală din dreapta şi-l văd cum se bagă în depăşire, având o maşină staţionată la câţiva metri în faţa lui.

Asta n-am avut timp s-o gândesc. Am călcat frâna şi ambreiajul, iar boul cu cabină trece la câţiva centimetri de mine (se băga înapoi pe banda a doua). Dacă nu pişcam frâna prostul mă arunca cu spatele dubei direct pe contrasens de unde venea un TIR. Efectiv riscam să îmi împingă maşina în laterală, fiindcă făcuse brusc stânga de volan când roţile lui din spate (osie dublă) erau în paralele cu ale mele din faţă.

Îmi pare rău că n-am fost suficient de concentrat la el (fiind concentrat să menţin controlul maşinii) ca să îi iau şi numărul şi să-i zic de mă-sa. Nu ştiu cum de şi-a luat permisul la cât de inconştient se comportase. Oricum, l-am falshuit, că nu e frumos să facă de-astea. Un nenorocit.

4 Comentarii

 1. muzica noua 03 septembrie 2009 la 18:29 - Raspunde

  [b][/b] Pacat de tara asta . Se vede clar Romania poate era si omu agitat .

  • Robin Molnar 03 septembrie 2009 la 18:51 - Raspunde

   :s Păi dacă e agitat să tragă pe dreapta. Eu nu conduc dacă sunt agitat. :s

 2. ocsike 03 septembrie 2009 la 18:31 - Raspunde

  Da… is o gramada de nebuni pe sosele

  • Robin Molnar 03 septembrie 2009 la 18:52 - Raspunde

   😆 Asta-i ca bancul cu Bulă şi autostrada. 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.