AT&T vor legalizarea prostituției comerciale

Da, ați auzit bine. AT&T, după cum relatează și Zoso, încearcă să vândă abonamentele  cu trafic limitat inclus, că cică unii consumă prea multă bandă. Apoi, într-un comentariu tot de la Zoso de blog, Iulian a scris:

Sa vezi distractia cand o sa-si dea seama ca 40% din traficul de pe internet e generat de siteuri de video sharing si ei nu scot nici un ban din asta. Deja acum un an si ceva Deutsche Telekom se arata interesata sa taxeze diferentiat traficul facut de utilizatori spre YouTube.

Ramane de rezolvat doar baza legala.

OK, să le luăm pe rând.

  1. AT&T încearcă să limiteze banda folosită de către utilizatori nu doar pentru a proteja drepturile de autor (cei care fac asta pot fi detectați în funcție de banda consumată). Motivul este, mi-e teamă, unul mai puțin nobil, dar fără a fi musai greșit. AT&T încearcă să vândă abonamentele cu trafic inclus destul de limitat dintr-un motiv simplu: de avari și de zgârciți, ca să mai tot atâta! Dacă modelul standard merge în toată Europa și Canada și SUA, pentru că merge, prea puține ISP-uri au dat faliment din cauze externe, de ce n-ar merge și la AT&T? Managementul și investitorii, de-aia.
  2. Referitor la ce spunea Iulian, că e relevant. Și în alte părți s-a încercat asta. Și sper să nu se poată. E ca și cum cum apa de la robinet ar avea un preț iarna și unul vara, sau ca și cum ar avea un preț dacă ar fi folosită la supă (mai mare, evident) și un alt preț dacă ar fi doar de băut.

Extrapolând, ăștia (AT&T e printre ei) încearcă să legalizeze modul de tarifare practicat de prostituate: scurtul e mai ieftin, lungul e mai scump deși, în esență, finalitatea e aceeași (boli cu transmitere sexuală dar no, te mai uiți?). Doar se știe că și ISP-iștii și prostituatele au obiceiul de a-și fu*e clienții. Iar dacă asta nu este prostituție comercială, eu nu știu ce este.

Păi să nu-i țuci?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.