Cumpăr detergent trăsnet

Uitând-mă la tembelizor la cât de jegos este Corneliu V(agin) Tudor, după opinia mea politică vizavi de dumnealui, sunt în căutarea unui detergent care să-l spele și să-l ierte, făcându-l ca nou.

Dumnealui îi dau în judecată pe care care și-au luat proprietatea înapoi, acuzându-i de tulburare de posesie! Vă dați seama cât de mult jeg îți trebuie să-ți asumi imoral proprietatea cuiva pentru ca apoi să-l dai în judecată, după ce acel om s-a judcat cu tine ca să nu-i mai tulburi posesia și să pleci?

Nu, nu vorbesc despre politică, n-are sens, vorbesc despre moralitate. M-o-r-a-l-i-t-a-t-e.

4 Comentarii

 1. aNDRIIpOPA 22 ianuarie 2011 la 10:06 - Raspunde

  Atentie! Tulburarea de posesie poate fi si in cazul in care proprietarul evacueaza chiriasul (care are contract de inchiriere valabil) fara o procedura prealabila sau intra in apartament fara acordul acestuia. In cazul de fata inteleg ca totusi proprietarul are o hotarare judecatoreasca definitiva de evacuare (sincer, nu am urmarit cazul pentru ca CVT mi-e total indiferent), dar eu vorbesc de principiu: posesia nu presupune proprietatea decat in cazul bunurilor mobile.

  • Robin Molnar 22 ianuarie 2011 la 13:28 - Raspunde

   😀 E buna asta, e bine de știut. Sunt chiriaș cu contract.

 2. Pizza Non Stop 22 ianuarie 2011 la 11:16 - Raspunde

  Cred ca i putea sa folosesti clor, ca este foarte infectat. Cred ca domnul Valium Tudor are nevoie de o supradoza de “medicamente”. El este europarlamentar, asa ca are drepturi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.