Hai, bă, lăsați-mă, mai mereți voi în p…

Uneori nu e vina ministrului de la București ce face Xulescu în provincie. Uneori niciun ministru, oricât de competent, nu poate face curățenie acolo unde oamenii nu înțeleg că trebuie să fie curățenie.

Nu se poate. Dacă oamenii nu înțeleg că este o limită în toate, și lasă câinii să umble liberi prin spital, să se cace, să se pișe și să se coțăie acolo unde pacienții au nevoie de salubritate și igienă, să mă scuzați, dar dacă nu scăpăm de acei oameni, putem trage obloanele, ducându-ne unde om vedea cu ochii.

Chiar aș vrea să știu care este justificarea Spitalului Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei din Galați vizavi de faptul că și-au făcut menajerie de dulăi. Io înțeleg că sunt blânzi și nu atacă pacienții, dar nu despre astea este vorba, ci despre faptul că acei dulăi n-au ce căuta în incinta unui spital. Nu spun de străzi, spații publice și alte cele, zic strict de spital. Animalele n-au ce căuta în spital!

Toți, de la Direcția Judeațeană Sanitar- Veterinară la directorii spitalului, șefii de secție prinși cu dulăi la bord și chiar și personalul pulific de pe secțiile infestate, toți trebuiau demiși pe motiv de incompetență psihică pentru a lucra în spital.

Dar cum se poate așa ceva?

4 Comentarii

  1. brontozaurel 02 martie 2012 la 15:49 - Raspunde

    Inca nu-mi vine sa cred, nici dupa ce am vazut pozele. Javrele vagaboande* nu au ce cauta in spital.

    Totusi… sunt convinsa ca jumatate din pacienti nu-s nici ei mai curati decat dulaii… 😐

    * Nu as generaliza sa spun “animalele” pentru ca in unele situatii speciale exista motive bune pentru care unele animale (sanatoase, da? nu de pe strada care nu stii ce dracu’ iti fac cadou) ar ramane cu pacientii (guide dogs for blind people; animal therapy).

  2. joita lucian 02 martie 2012 la 18:00 - Raspunde

    Ai perfecta dreptate RObin si eu iubesc animalele dar nu si in cazul asta…cat de tampit sa fii sa lasi un maidanez in spital….care D-zeu stie pe unde umbla si ce ..microbi si bacterii poarta cu ei!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.