Alexandru Djuvara (Kaspersky)

Continuăm periplul nostru de laudă pro-bono adusă oamenilor merituoși, fie măcar și pentru că își fac treaba așa cum trebuie, acum cu Alexandru Djuvara care oferă suport pentru antivirusul Kaspersky.

Alexandru este un tânăr de vreo douăzeci și patru, poate douăzeci și cinci de ani, cu toate țiglele pe casă, specialist în chestiuni de securitate și extrem de amabil și de orientat spre satisfacția clientului.

Ei bine, m-am decis că scriu despre domnul Alexandru Djuvara pentru că, deși și-a făcut doar datoria de serviciu ajutând un client aflat într-o dificultate extremă, modul în care a făcut-o ne-a lăsat și pe mine și pe clientul lor cu gura căscată. Adică, nu știu cum să spun, s-a conectat cu o aplicație la computerul omului și s-a apucat să-i repare defecțiunile și tot.

Scurt, eficient, chirurgical, fără tergiversări, fără bube, fără nervi, răbdător și la obiect, salvând activitatea unei mici companii de familie care produce haine pentru câini.

Așa da! N-am cuvinte!

8 Comentarii

 1. Jorjette 02 martie 2012 la 18:39 - Raspunde

  Sunt astfel de oameni care, cred, sunt pasionaţi de ceea ce fac şi depun multă dedicare, fie că este un simplu job sau nu. E plăcut să întâlnim astfel de oameni.

  Există şi “pricepuţi” care ajută chiar pro bono, aceia sunt însă şi mai rari.

 2. ocsike 02 martie 2012 la 21:18 - Raspunde

  Mai sunt şi oameni frumoşi.
  Ş eu folosesc des aplicatii de remote. Am reparat calculatoare din Ro, Germania şi Thailanda 😛

 3. TIBI BORDULA 02 martie 2012 la 22:36 - Raspunde

  Da, intr-adevar, multumesc domnului ALEXANDRU DJUVARA de la KASPERSKY, care 3 zile a avut rabdare si amabilitate maxima de a rezolva o problema fara sa ma certe, fara sa fie nervos, care a inteles ca sunt un incepator ( SI VOI RAMANE VESNIC ) in ale calculatoarelor si care, in final, a rezolvat problema si culmea…si-a cerut scuze pentru cele intamplate. Daca am fi ca el macar 10% Romania ar arata altfel.Inca o data, multumesc prietene necunoscut!

 4. Alexandru Giuvara 04 martie 2012 la 18:37 - Raspunde

  Va multumesc pentru vorbele si gandurile frumoase 🙂

  Ofer suport pentru produsele lor, dar nu lucrez la Kaspersky. Imi desfasor activitatea la Punkt NET , via magazinul online de produse de securitate IT: http://www.bestantivirus.ro

  Cu stima

  • Robin Molnar 06 martie 2012 la 08:30 - Raspunde

   Îmi cer scuze pentru inexactități, acestea sunt informațiile pe care le aveam de la clientul Dvs. 😉

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.