Incompetență la TVR

Eu nu am dat niciun ordin să se scoată vreo știre. Am avut o discuție cu Stelian Tănase care mi-a spus că din punctul său de vedere știrea nu este bine redactată, dar nu mi-a cerut să o scot de pe post. Nu există nimeni care să spună că eu am cerut așa ceva.

Raluca Stroe Brumariu
 director interimar al știrilor TVR

Este trist pentru banul public că un om cu astfel de competențe manageriale ajunge să fie director, chiar și interimar, undeva, oriunde altundeva decât la WC-ul public cu un singur angajat.

În mediul privat, printre multe altele, din ce am văzut eu, iar eu nu sunt șef, datoria unui șef este și aceea de a prelua din presiunea care vine de sus, astfel încât cei de mai jos să-și poată face treaba.

De aceea, mă miră că un om care nu poate prelua presiunea venită de sus a ajuns într-o poziție atât de înaltă în ierarhia TVR, ceea ce spune multe despre sistemul de non-valori promovate în cadrul companiei lăturii de vărsat bani publici.

Mai mult decât atât, dacă în mediul privat – și competent, că e pe banii lui – un manager o dă la întoarsă pe stil Rodica Stroe Brumariu, își pierde credibilitatea, deci pâinea, și se apucă de altceva, că i se duce vorba în lume și nu-l mai angajează nimeni (avem cel puțin un exemplu și-n Cluj, la Office Depot, umblă vorba).

Astfel, dacă ești manager și o zbârcești, recunoști și faci ceva, orice, ca să o îndrepți. Lumea se așteaptă nu se le știi pe toate ci, ca atunci când greșești, să acționezi cu bună credință. Or, în cazul doamnei Rodica Stroe Brumariu, această bună-credință nu reiese din nicio declarație de a sa.

Deci trebuie să plece, pentru că este doar marginal competentă, ca să mă exprim elegant…

2 Comentarii

  1. Marius 07 august 2015 la 22:45 - Raspunde

    Nu si in presa. Nici TVR nici in alta parte.

    • Robin Molnar 18 august 2015 la 13:03 - Raspunde

      Firește că nu!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.