12 Comentarii

 1. gabriel 28 ianuarie 2012 la 19:07 - Raspunde

  ai dreptate si tu dar in ceea ce priveste monarhia… sa nu uitam ca halul in care suntem acum se datoreaza “democratiei”. pe vremea regelui era ceva de capu nostru si sa nu uitam ca singurele natiuni ferite de criza asta mondiala sunt cele care au la conducere sange albastru. (parerea mea)

 2. Gabriel 29 ianuarie 2012 la 09:13 - Raspunde

  Sa nu uitam ca principalii vinovati de situatia de astazi a Romaniei sunt jurnalistii : cu “studii” prin strainatate, cu “burse” Soros, cu turism sponsorizat, toate grevate pe o iresponsabilitate si cosmopolitism tradator de neam si tara, ziaristii au creat o lume paralela, in care romanii nu mai vad ca sunt vasalii Europei, nu vad ca oranduirea capitalista i-a adus in sapa de lemn, ca tara este in faliment datorita globalizarii acceptate cu lacomie de guvernanti si bogatasi locali ! Asa ca mai usor cu locotenentul, pana la urma el a vorbit in nume propriu, nu al puterilor straine suzerane, cum o fac jurnalistii !

 3. Oana 29 ianuarie 2012 la 20:42 - Raspunde

  Cam asa zic si eu ca in alte vremuri o duceam mai bine ca am acm de cand cu democratia asta suntem tot din criza in criza dar asa zic si eu ca jurnalisti sunt cei mai de vina dintre toti.

 4. joita lucian 30 ianuarie 2012 la 16:37 - Raspunde

  Asta cau asta care s-a imbracat militar si s-a dus la mainifestatii e un fel de Oana Zavoranu si Vrajitoarele…adik “Publicitate” si revenim!

 5. vasile 31 ianuarie 2012 la 15:15 - Raspunde

  Acuzatiile aduse de catre M.Ap.N. sunt inventate.Deci demersul dumneavoastra este josnic.Probabil obrazul va este prea gros ca sa crape de rusine,asa ca sa va dea dumnezeu ce meritai !

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.