Lt. Alexandru Gheorghe

Locotenentul Alexandru Gheorghe de la Câmpia Turzii, cel care s-a prezentat la protestele din București în uniformă militară, este un soldat exemplar. Dar un civil execrabil.

În primul rând, să ceri dizolvarea parlamentului din cauza crizei economice denotă o lipsă acută a simțului cetățenesc. Poate că din perspectiva unui militar, lucrurile par simple, poate că din perspectiva unui om obișnuit să primească ordine ar părea că democrația face lucrurile rele, înrăutățindu-le…

Dar, în al doilea rând, să ceri reinstaurarea regelui e deja absurd, din perspectiva faptului că este o cerere neconstituțională și, chiar de ar fi constituțională, este ilegitimă, întrucât nu este o dorință a majorității populației…

Însă, în al treilea rând, când deja ceri formarea unui consiliu militar care să conducă țara, iar tu, Lt. Alexandru Gheorghe, să ai jumătate din putere, deja este prea mult și cred că numai un tiran nenorocit, gen Hitler sau Stalin, ar putea face una ca asta.

Deci, domnule Lt. Alexandru Gheorghe, vrei să faci ceva bun pentru țară? Sinucide-te. Pentru patrie!

P.S. De ce naiba presa bagă în seamă așa nenorociți? Nu este un joc prea periculos?

P.P.S. Știți de ce s-a dus acolo în uniformă? Pentru că în civil nu putea să impresioneze. Mersi, pentru asta ar trebui să bage un pic de batalion disciplinar, cel puțin pentru abuz în serviciu, întrucât dumnealui a abuzat de calitatea sa de militar pentru a-și atrage foloase necuvenite (faimă).

12 Comentarii

 1. gabriel 28 ianuarie 2012 la 19:07 - Raspunde

  ai dreptate si tu dar in ceea ce priveste monarhia… sa nu uitam ca halul in care suntem acum se datoreaza “democratiei”. pe vremea regelui era ceva de capu nostru si sa nu uitam ca singurele natiuni ferite de criza asta mondiala sunt cele care au la conducere sange albastru. (parerea mea)

 2. Gabriel 29 ianuarie 2012 la 09:13 - Raspunde

  Sa nu uitam ca principalii vinovati de situatia de astazi a Romaniei sunt jurnalistii : cu “studii” prin strainatate, cu “burse” Soros, cu turism sponsorizat, toate grevate pe o iresponsabilitate si cosmopolitism tradator de neam si tara, ziaristii au creat o lume paralela, in care romanii nu mai vad ca sunt vasalii Europei, nu vad ca oranduirea capitalista i-a adus in sapa de lemn, ca tara este in faliment datorita globalizarii acceptate cu lacomie de guvernanti si bogatasi locali ! Asa ca mai usor cu locotenentul, pana la urma el a vorbit in nume propriu, nu al puterilor straine suzerane, cum o fac jurnalistii !

 3. Oana 29 ianuarie 2012 la 20:42 - Raspunde

  Cam asa zic si eu ca in alte vremuri o duceam mai bine ca am acm de cand cu democratia asta suntem tot din criza in criza dar asa zic si eu ca jurnalisti sunt cei mai de vina dintre toti.

 4. joita lucian 30 ianuarie 2012 la 16:37 - Raspunde

  Asta cau asta care s-a imbracat militar si s-a dus la mainifestatii e un fel de Oana Zavoranu si Vrajitoarele…adik “Publicitate” si revenim!

 5. vasile 31 ianuarie 2012 la 15:15 - Raspunde

  Acuzatiile aduse de catre M.Ap.N. sunt inventate.Deci demersul dumneavoastra este josnic.Probabil obrazul va este prea gros ca sa crape de rusine,asa ca sa va dea dumnezeu ce meritai !

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.