6 Comentarii

 1. TNH 26 martie 2012 la 14:07 - Raspunde

  Nu le testează vânzătorii pentru că nu au de ce, fiecare client are alţi pitici pe creier. Normal ar fi fost să le testeze producătorii, dar nici ei nu o fac: marfa se vinde oricum pentru că omul nu are de unde să ştie până nu cumpără.

  Singura soluţie e să-ţi pui cafeaua în pet-uri refolosite şi să o bei la orice temperatură.

 2. Mircea C. 26 martie 2012 la 15:01 - Raspunde

  Ceea ce curge uneori este condensul inevitabil care se face pe capacul-pahar. Tips&tricks : cand il umpli, incearca sa lasi un pic de aer, nu-l pune plin ochi, altfel o sa intre pe gaura de scurgere din capacul cu buton sau pe langa el, si nici nu se mai insurubeaza bine.

  Cele 4 modele cred ca sunt cam la fel toate, e vorba de produse generice made in China, branduite cu marca “producatorului”, sau cateodata nici atat. Stiu asta pt ca m-am uitat la termosurile tovarasilor de excursii si-s trase la indigo cu al meu – ar fi trebuit sa fie o renumita firma nemteasca de outdoor, dar marca firmei era doar pe eticheta ambalajului.

  In zilele noastre daca vrei un produs original ca model, si testat, trebuie sa platesti un pret premium, in orice domeniu ar fi. Cu tot progresul tehnologic. Cam trist.

  • Robin Molnar 27 martie 2012 la 08:44 - Raspunde

   Da, îți dai seama că n-am treabă c acel condens. În general, totuși, folosesc termosuri sub formă de cană, iar acelea chiar curg.

 3. Incasha 26 martie 2012 la 15:53 - Raspunde

  Si eu am vreo 3 si la fel de proaste sunt. Sincer, chiar imi doresc unul care sa nu curga. Daca gasesti, baga sursa aici :))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.