MS23ESR

Ieri, în jurul orei 18, mergeam pe centura petroşaniului, cam cu 58 de kilometri pe oră, la fel ca cei din faţa mea, fiindcă, fiind oră de vârf, se mergea în coloană. Banda întâi fiind, ca de obicei, ocupată, mergeam pe banda a doua.

La un moment dat numai ce-l văd în spatele meu, încadrat ca pentru depăşire, pe un dobitoc cu o maşină albă, cred că Logan, cu numerele din titlu. Când îl văd pe dobitoc că trece linia dublă continuă ca să mă depăşeasc (unde? că se circula în coloană!?!) trag puţin dreapta de volan, ca să mă încadrez cât mai aproape de maşinile staţionate pe banda întâi, să-i fac loc la prost, să nu facă vreo boacănă cu victime umane.

Vreau să spun că a depăşit, pe rând, toată coloana de maşini, lungă de câteva sute de metri, fără a-i păsa de cei ce vin din contrasens, care, dintr-o dată, deveniseră crispaţi. Maşina cu pricina avea pe ea logo-ul celor de la E-on.

Ruşine bă inconştientule! Ţi-ai luat permisul la fără frecvenţă sau cum? Cu ce drept rişti tu vieţile celorlalţi participanţi la trafic?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.