NetCity

Mamă, că iarăși m-am enervat. La ProTV  i-au arătat pe niște operatori de turism care s-au plâns că cei de primărie le-au curățat stâlpii de firele montate ilegal, tăindu-le accesul la internet.

Amu, cât costă să ai un abonament redundant? Zece euro? Douăzeci? Plus că, deh, se știa că vor fi tăiate firele. Dar cei de la servicii au zis că se mai amână și nu s-au agitat prea tare. Mă rog, unii știau și s-au agitat, făcându-și treaba. Dar la restul n-a fost să fie.

Așa pățești când primăria își face treaba, dar societatea civilă nu. În fine,  nu mi-a plăcut tonul negativ al știrii: primăria a tăiat netul. Știrea putea fi și pozitivă: primăria a mai curățat niște stâlpi.

Păi să nu te revolți?

8 Comentarii

 1. Ana 04 iulie 2011 la 20:28 - Raspunde

  Sambata am fost la Rock the City. Printre trupele care au cantat a fost si o trupa din Austria numita Boon. Am intrat pe pagina lor de fb pentru ca mi s-a zis ca am aparut in niste poze de-ale lor. Si am constatat ca oamenii au gasit fascinanta jungla suspendata de cabluri din Bucuresti. Au mai multe poze cu cablurile de pe stalpi decat cu artezienele de la Unirii (si mai au si o poza cu tiganci care vand sutiene pe strada, da’ asta e alta poveste 😛 ).

  • Robin Molnar 04 iulie 2011 la 20:29 - Raspunde

   =)) Are sens. Și eu mă uitam la stâlpii din UK și nu-mi venea a crede că nu-s din beton și n-au kilometri de fire pe fiecare stâlp.

 2. Ana 04 iulie 2011 la 20:29 - Raspunde

  * ma rog, e mai mult o poza cu sutiene vandute de tiganci…

 3. Mihai Todor 04 iulie 2011 la 21:07 - Raspunde

  Nu cred că voi prinde ziua în care Bucureștiul nu va mai arăta ca jungla lui Tarzan, plin de “liene”…

 4. Daniela 04 iulie 2011 la 22:45 - Raspunde

  Bine au facut cei de la primarie iar cei de la firme puteau sa faca ceva ca sa lucreze in continuare. Vor trece multi ani pana vor face ce si-au propus dar fac cu siguranta un lucru bun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.