O manipulare îngrozitoare!

Data: 24 decembrie 2014, 15:13
Subiect: O manipulare îngrozitoare!
Către: contact@descopera.ro, mihaela.stanescu@m.ro, roxana.ruscior@m.ro, nicu.parlog@m.ro

Nu prea bună ziua,

Cu profundă stupoare am citit articolul apărut la URL-ul http://www.descopera.ro/dnews/13737020-ce-s-a-intamplat-cu-zborul-mh17-o-ipoteza-tulburatoare .
În primul rând, articolul citează o intoxicare sovietică care citează un aşa-zis martor secret care ar fi putut vedea marca de identificare a unui avion de vânătoare care zbura la 10,000 de metri cu o viteză de 1,200 de kilometri pe oră.
Un minimum de bun simț elementar și un pic de sobrietate jurnalistică ar fi fost îndeajuns pentru a evita propagarea unei manipulări ordinare și insultătoare la adresa familiilor celor 397 de oameni decedați.
De asemenea, un pic de investigație jurnalistică ar fi scos la iveală faptul că raportul preliminar al experților iterează ideea că avionul de mari dimensiuni a fost ciuruit de o rachetă explodată în apropiere de avion, cu o încărcătură cum avioanele de luptă nu poartă.
De aceea, din punctul meu de vedere și bazându-mă pe argumentele de mai sus, argumente facil de documentat din toate sursele responsabile și credibile, consider că autorul acelui articol, precum și instituția pe care o reprezintă, se ocupă de manipulare bolșevică.
Să vă fie rușine! O sumă de oameni buni și altruiști au murit, iar voi vreți să induceți ideea că cioara vopsită a Buk-ului este un papagal ucrainian!
Rușine!

Răspunsul lor a venit automat: adresele de mail nu sunt valide, deși sunt afișate pe site.

3 Comentarii

  1. Atti 27 decembrie 2014 la 15:20 - Raspunde

    Descopera.ro de mult a devenit un fel de laba trista. E un fel de tabloid cu pretentii de revista serioasa de informare. Trist.

  2. Mihai 04 ianuarie 2015 la 11:00 - Raspunde

    Pai trebuie sa isi creeze cumva continutul, nu ?

  3. Mihai Papuc 05 ianuarie 2015 la 08:59 - Raspunde

    SU-25 Frogfoot nu este avion de vânătoare, ci avion de atac la sol (close air support). Povestea asta este deja veche, și e doar una dintre multele dezinformări aruncate pe piață în urma doborârii avionului în Ucraina.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.