Obscenități politice locale

Într-un local din Petroșani, la ceas duminical, șacalii politici locali au pus-o de o petrecere transpartidică de 8 Martie, lucru care mi s-a părut atât de greșit și de umilitor pentru alegătorii de rând, încât nu pot să vă descriu.

Pe la paradă s-au prezentat varii cupluri cu babe cu paltoane de blană din animale sălbatice, nemuncite firește, și domni galanți, serioși și mari lideri locali, niște năpârci inutile și indolente de mi-a crescut tensiunea.

Ei, care în public se înjură și se scuipă, iau masa împreună într-un cadru intim și informal, prietenește, demonstrând că în marea familie politică nu există lupte eterne și nici interese prea mici pentru a fi negociate…

O vedeam pe o fostă glorie locală, frumoasă ce-i drept, plimbând de mânuță rodul nevoii ei de bunăstare, realizat cu sprijinul material și genetic al unuia dintre nesincerii locali, chestie care m-a revoltat până peste poate.

Uite, mă, și la asta, spuneam! Își plimbă nasul pe sus și umblă cu demnitatea umflată precum umflat îi e vaginul de rușinea unor copulații nesincere și cu rod nevinovat. Adevărul este că o curvă cu pretenții de mare doamnă respectabilă îl poate înfuria pe acela care știe ceea ce madama încearcă să uite.

Este înfiorător, totuși, cum niște netoți locali au transformat oamenii în curve și hoții în exemple de cinste și omenie. Oare, din cauza lor, oamenii decenți și normali în ce s-au transformat?

2 Comentarii

  1. joita lucian 14 martie 2012 la 19:51 - Raspunde

    In sclavi pe plantatie Robin..am ajuns sa ne cersim painea/sa ne-o furam de la altii care ne-au furat-o noua…doar ca noi raspundem ei ..din pacate nu!

    • Robin Molnar 20 martie 2012 la 08:21 - Raspunde

      Io zic să punm mâna pe cric, pe rangă, pe bâtă și să mergem la politicienii locali să le cerem parlament unicameral.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.